News

Cătălin Cîrstoiu, „rezultat record” la Primăria Capitalei. Ce țintă și-a propus alianța PSD-PNL pentru medic

PSD-PNL aruncă totul în luptă pentru Cătălin Cîrstoiu. Ce rezultate vrea Coaliția să obțină medicul la Primăria Capitalei
03.04.2024 | 19:58
Catalin Cirstoiu rezultat record la Primaria Capitalei Ce tinta sia propus alianta PSDPNL pentru medic
Coaliția spune că, după 9 iunie, Bucureștiul va avea un primar „cu viziune” / Foto: Facebook, Ionuț Stroe
ADVERTISEMENT

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al liberalilor, a declarat, miercuri, că alianța PSD-PNL va avea ca prioritate „proiectele majore pentru bucureșteni” și că va face tot ce-i posibil ca medicul Cătălin Cîrstoiu să câștige Primăria Capitalei cu „rezultate record”.

Un proiect „unic” de extindere a metroului

Ionuț Stroe a participat, miercuri, alături de Cătălin Cîrstoiu, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță și de Gabriela Firea, printre alții, la lansarea licitației pentru extinderea magistralei 4 de metrou Gara de Nord-Gara Progresul.

ADVERTISEMENT

„La București, Alianța PNL-PSD a fost creată pentru ca marile proiecte ale acestui oraș să poată fi realizate. Un mare proiect este și cel al primarului Daniel Băluță, de extindere a magistralei de metrou M4 Gara de Nord- Gara Progresul”, a scris Ionuț Stroe pe pagina sa Facebook.

Purtătorul de cuvânt al liberalilor a spus că acest proiect de extindere este „unic” și că PNL Sector 4 a avut „maturitatea politică”  să susțină asemenea proiecte de anvergură

ADVERTISEMENT

„Alături de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, și candidatul PNL- PSD pentru Primăria Capitalei, Catălin Cîrstoiu, am participat la evenimentul ce marchează extinderea magistralei de metrou M4. Este un proiect unic, foarte important, primul de acest gen pe care o primărie din România și-l asumă. PNL Sector 4, organizația pe care o conduc, a avut în ultimii opt ani maturitatea politică necesară pentru a susține proiectele importante, precum această magistrală sau stația de metrou Tudor Arghezi și parcarea tip Park and Ride, pe care o vedeți în fotografii și care era azi plină de mașini. Interesul cetățenilor este peste apartenența politică a primarilor! Vom continua în același fel”, a spus Stroe.

Este necesar un primar „cu viziune”

Stroe a mai subliniat necesitatea colaborării între primăriile de sector din Capitală și localitățile din jur pentru că „problemele de transport ale bucureștenilor” depășesc limitele sectoarelor. „Mai mult, avem nevoie de colaborare între sectoarele din București și localitățile limitrofe, întrucât problemele de transport ale bucureștenilor nu se opresc la limitele de sector, iar alianța PNL- PSD pune pe primul loc proiectele majore pentru bucureșteni”, se arată în mesajul lui Ionuț Stroe.

ADVERTISEMENT

Ca atare, a transmis Stroe, PNL, Coaliția, vor face tot ce le stă în putere ca candidatul comun Cătălin Cărstoiu să câștige Primăria Capitalei pentru că este necesar un primar „cu viziune”.

„Vom depune toate eforturile astfel încât Cătălin Cîrstoiu sa aibă un rezultat record, iar după 9 iunie Bucureștiul să aibă în sfârșit un primar cu viziune, care știe ce are de făcut și poate să ducă proiectele la bun sfârșit”, încheie Stroe.

ADVERTISEMENT

Pentru realizarea acestui proiect de extindere a metroului bucureștean a fost depusă o cerere de finanțare în valoare de 2,5 milioane de euro, foduri europene nerambursabile, prin „Programul Transport” al UE .

 

 

ADVERTISEMENT