News

Cătălin Cîrstoiu s-a lansat și online în lupta pentru Primăria Capitalei. Candidatul PSD-PNL și-a deschis cont pe Facebook

Cătălin Cîrstoiu și-a deschis cont pe Facebook și-l atacă pe Nicușor Dan. Ce spune în prima sa postare candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei
26.03.2024 | 17:20
Catalin Cirstoiu sa lansat si online in lupta pentru Primaria Capitalei Candidatul PSDPNL sia deschis cont pe Facebook
Cătălin Cîrstoiu spune că a trecut pe Facebook pentru a comunica mai bine cu bucureștenii / Foto: Facebook, Cătălin Cîrstoiu
ADVERTISEMENT

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliției PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a anunțat că și-a făcut cont Facebook pentru a „se întâlni și a dialoga” cu oamenii, spre deosebire de Nicușor Dan care „nu a reușit să aibă dialog cu nimeni”, deși altfel e „un om inteligent”.

„Nimeni nu vorbește cu bucureștenii”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a anunțat că și-a deschis cont pe Facebook. Într-un mesaj, Cîrstoiu spune că pentru el este „esențial” că comunice cu oamenii.

ADVERTISEMENT

Bucureștiul este un oraș cu multe probleme, dar nimeni nu vorbește cu locuitorii Capitalei, nici Nicușor Dan, actualul primar general, „un om altfel inteligent” care care nu dialoghează, consideră Cătălin Cîrstoiu.

„Pentru mine, a comunica cu oamenii este esențial și de aceea, de azi, ne putem întâlni și dialoga aici. Orașul nostru are atâtea probleme și pentru că nimeni nu vorbește cu bucureștenii. De fapt, actualul primar, un om altfel inteligent, nu a reușit să aibă dialog cu nimeni. Nici cu cetățenii, nici cu viceprimarii, nici cu angajații primăriei, nici cu primarii de sector, cu Guvernul sau partidele politice. Cu nimeni!”, se arată în postarea medicului susținut de Coaliție.

ADVERTISEMENT

Capitala nu se poate conduce „dintr-un birou”

În calitate de candidat la Primăria Capitalei, Cîrstoiu consideră că schimbările în București trebuie să se facă cu muncă în echipă, și nu „din birou”. Cătălin Cîrstoiu spune că rezultatele managementului lui Nicușor Dan au făcut din Capitală un „oraș fără direcție”

„Candidez ca independent pentru Primăria Capitalei, susținut de cele mai mari partide, PSD și PNL, pentru a putea să mișcăm lucrurile în Capitală cu viteză, cu vigoare, cu curaj. Și, mai ales, în echipă cu toți! Este nevoie să fim împreună, în acest proiect. Un oraș atât de mare nu se poate conduce izolat, dintr-un birou. Și vedem astăzi rezultatele acestui stil de management: un oraș fara cârmă, fără direcție, fără viziune. Totul pare să se facă la întâmplare. Orașul pare pus pe pilot automat, insensibil la dorințele și așteptările locuitorilor săi”, spune medicul.

ADVERTISEMENT

„Sănătate, educație, confort, căldură”

În continuare, Cîrstoiu a dat ca exemplu cariera sa medicală, unde, spune el, sunt esențiale comunicarea, empatia și răbdarea, dincolo de invervențiile chirurgicale reușite, pentru vindecarea oamenilor. La fel va proceda și la Primăria Capitalei, cu dialog în echipă, cu un plan clar, pentru a aduce „ordine” în București și „sănătate, educație, confort, căldură”.

„În cariera mea de medic, am avut rezultate doar atunci când am vorbit cu oamenii. Fiindcă, dincolo de diagnostic corect și operații reușite, empatia, răbdarea și sinceritatea sunt vitale în procesul de vindecare. La fel voi face și la Primăria Capitalei. În dialog cu cetățenii și în echipă cu toți cei care pot contribui la binele orașului.

ADVERTISEMENT

Cu un plan clar și cu o organizare riguroasă. Cu ordine în oraș. Cu sănătate, educație, confort, căldură. Și cu multe alte lucruri normale în alte părții ale lumii, pe care noi încă nu le simțim, acasă, în orașul în care trăim și muncim”, scrie Cîrstoiu.

În urma lui Nicușor Dan și lui Piedone

Cătălin Cîrstoiu încheie precizând că a intrat în cursa pentru Primăria generală pentru a-i reprezenta pe bucureșteni, nu pe partide, pentru a face din București „o casă bună”.

„Candidez nu pentru a reprezenta partidele, ci pentru a vă reprezenta pe dumneavoastră. Pentru a face din București metropola care merită să devină. O casă bună locuitorilor săi. Curată, ordonată, prietenoasă. Vă aștept și aici gândurile, opiniile, așteptările, speranțele. Iar la rândul meu vi le voi spune și eu deschis pe ale mele”, spune medicul.

Într-un sondaj Sociopol, Niculor Dan este cel care ar avea cele mai mari șanse la alegerile pentru Primăria Generală, cu 34%, urmat de Cristian Popescu Piedone, cu 30%, și de Cătălin Cîrstoiu, cu un procent de 26%.

 

 

ADVERTISEMENT