News

Cătălin Drulă: Cîrstoiu, „ciocanul cu care Coaliția vrea să spargă bugetul Bucureștiului”. Liderul USR, despre alba-neagra retragerii medicului

Cătălin Drulă, despre eventuala retragere din cursă a medicului Cîrstoiu. „Asta arată cum tratează cei din PSD şi PNL Bucureştiul”
18.04.2024 | 21:43
Catalin Drula Cirstoiu ciocanul cu care Coalitia vrea sa sparga bugetul Bucurestiului Liderul USR despre albaneagra retragerii medicului
Liderul USR spune că PSD-PNL „într-o zi îl retrag, în alta nu”, pe medicul Cătălin Cîrstoiu / Foto: Facebook, Cătălin Drulă
ADVERTISEMENT

Președintele USR, Cătălin Drulă, a comentat confuzia în jurul eventualei retrageri din cursa pentru Primăria Capitalei a candidatului PSD-PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu, spunând că „într-o zi îl retrag, în alta nu”.

Cătălin Drulă: „Asta arată cum tratează cei din PSD şi PNL Bucureştiul”

Cătălin Drulă, liderul USR a estimat că starea de confuzie din jurul candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu denotă disprețul Coaliției față de alegătorii din București și că PSD și PNL văd bugetul Capitalei ca pe o „pușculită” pe care „vor să o spargă cu ciocanul Cătălin Cîrstoiu”

ADVERTISEMENT

„Asta arată cum tratează cei din PSD şi PNL Bucureştiul. Acesta este nivelul de respect pe care îl dau Bucureştiului Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă. Este nivelul de respect pe care îl dai unei puşculiţe pe care vrei s-o spargi. Pentru ei bugetul Bucureştiului e o puşculiţă şi vor să o spargă.

Restul nu contează, important e cum găseşti un ciocan cu care să dai în ea. Ciocanul se numeşte Cîrstoiu deocamdată, dar nu îmi e clar dacă va rămâne acest candidat sau nu. După şapte ani cu un medic-spăgar, apoi după patru ani cu mafia Pandele-Firea şi căpuşarea bugetului, oamenii văd cum e în sfărşit să ai un primar serios”, a declarat Cătălin Drulă.

ADVERTISEMENT

„Un vot pentru PNL e un vot pentru PSD”

Liderul USR a spus că nu se poate vorbi de un sprijin real al liberalilor pentru actualul primar general Nicușor Dan, pentru că PNL a fost absorbit de PSD la București, deci „un vot pentru PNL e un vot pentru PSD”.

„În Consiliul General i-au blocat bugetul lui Nicuşor Dan şi au şantajat bucureştenii. Ei sunt înglobaţi în proiectul PSD, au candidaţi comuni, liste comune la Consilii Locale, şi-au făcut algoritmi între ei”, a mai spus liderul USR, aflat la Iași.

ADVERTISEMENT

„Oamenii cu care am vorbit mi-au spus că sunt dezamăgiți. Că sunt dezamăgiți de politică. Da, e normal să fie așa. Au fost mințiți. Li s-a cerut votul pentru ca PSD să nu mai ajungă niciodată la putere, iar după numai opt luni nu numai că PSD a venit la guvernare, dar i s-a predat și un fost partid de dreapta drept anexă. PSD a primit pe tavă, din păcate, o țară întreagă, împotriva ei”, a scris Cătălin Drulă pe pagina sa Facebook.