Life

Cătălin Măruță a cerut pauză de publicitate! Cu cine s-a trezit, în direct, în studioul de la Pro Tv

Cătălin Măruță a avut parte de o vizită surpriză, chiar în timp ce sa afla în direct, la Pro TV! Eva și David au intrat în platou.
11.04.2023 | 18:33
Catalin Maruta a cerut pauza de publicitate Cu cine sa trezit in direct in studioul de la Pro Tv
Cătălin Măruță a avut invitați surpriză în emisiunea de la Pro TV. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a fost surprins de proprii copii. În timp ce era în direct, la Pro TV, Eva și David au intrat peste în platou pentru a-i arăta noile lor tunsori. Cum a reacționat prezentatorul atunci când i-a văzut pe cei doi.

Cătălin Măruță, surprins de copii săi în timp ce se afla în direct la Pro TV

Dacă uneori Cătălin Măruță are de gestionat situații dificile, în care invitații îi strică, fără să vrea, emisiunea, altădată, însă, are și motive de bucurie. Așa s-a întâmplat și în cadrul ediției de marți, 11 aprilie 2023, a show-ului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

În timp ce moderatorul purta o discuție cu un preot, a zărit-o pe Eva, care venise să-l viziteze și să-i arate cum s-a tuns. Cătălin Măruță a chemat-o imediat lângă el, a luat-o în brațe, și a introdus-o și pe ea în subiect.

„Eva, să-i spunem părintelui, unde am fost noi acum două săptămâni? Am fost la biserică să ne spovedim și să ne împărtășim și să mâncăm prescură. Și cum ai zis tu că e pâinea aia de acolo de la biserică?”, a spus Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

„Mi-a intrat la inima mea”, i-a răspuns Eva tatălui său. Nu doar că a fost topit după răspunsul fetiței, dar vedeta Pro TV l-a observat imediat și pe David, băiatul cel mare al familiei formate de Andra și Cătălin Măruță.

„Uite, mă, cine a venit. David, și tu ai venit? Părinte, iartă-mă! M-am trezit cu copiii peste mine. Nu cred, și tu te-ai tuns? Ce e cu freza asta? Mamă! Ce faci? A venit gașca mea la emisiune astăzi.

ADVERTISEMENT

Bravo, surpriză! Vreți cozonac? Hai că vă dau, dar până atunci, o scurtă pauză, oameni buni”, a reacționat prezentatorul, care a profitat de pauză pentru a petrece timp cu cei mici.

Andra, mărturisiri despre posibilitatea de a mai avea un copil

După cum s-a putut observa și acum, Cătălin Măruță este un tată foarte atașat de copii lui. Atât el, cât și Andra, iubesc viața de părinți, astfel că mulți s-au întrebat dacă se gândesc să-și mărească familia. Cea care a oferit un răspuns pe această temă a fost jurata de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

„Deja m-am obișnuit, pot să îmi fac și un tricou cu: ‘Pe când al treilea copil?’ Eu nu mă pot supăra, oamenii sunt curioși, se vede că ne place viața de părinți, probabil că este o întrebare care le vine natural.

Nu simt o presiune, ci doar curiozitate și pot să spun de multe ori același lucru: nu știu ce și cum va fi. Nu excludem varianta, nici nu avem în plan acest lucru”, a mărturisit Andra, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT