Life

Cătălin Măruță, dezvăluiri despre avere. În ce afacere a investit banii câștigați la ProTV

Cătălin Măruță a vorbit despre averea sa, dar și despre investițiile pe care a decis să le facă.
15.07.2021 | 15:17
Catalin Maruta dezvaluiri despre avere In ce afacere a investit banii castigati la ProTV
Cătălin Măruță, dezvăluiri despre avere. În ce afacere a investit banii câștigați la ProTV
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România. De mai bine de 10 ani realizează emisiunea La Măruță la ProTv. Inițial, proiectul a purtat un alt nume.

De-a lungul anilor, amfitrionul emisiunii care îi poartă numele a adunat o mică avere și a decis să investească banii.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță, dezvăluiri despre avere. În ce afacere a investit banii câștigați la ProTV

Cătălin Măruță a acordat un interviu pentru VIVA în care  a răspuns la mai multe întrebări referitoare la temerile sale, la familie, dar a vorbit și despre bani. Prezentatorul spune că cea mai mare temere a sa este să nu aibă timp pentru cei dragi. Și-ar dori și să nu mai fie atât de dependent de muncă. chiar dacă iubește ceea ce face.

A recunoscut și că adoră să călătorească alături de soția sa, Andra și de copii. Îi plac și plimbările cu bicicleta sau pe jos.

ADVERTISEMENT

Atât Andra cât și Cătălin Măruță au fost mereu discreți atunci când a venit vorba despre sumele pe care le încasează. Prezentatorul a spun însă în ce a investit o parte din bani.

“Acțiuni într-un startup în care cred foarte mult. Valoarea lor va fi mai mare, pe măsură ce trece timpul, sunt convins de asta”, a spus acesta pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Acesta are însă și un regret. Și-ar fi dorit să devină tată mai devreme.

Ce personaj adoră Cătălin Măruță

Măruță a dezvăluit  că personajul său favorit este Superman. A redevenit fan al eroilor, fiind influențat de copii.

Celebrul prezentator și-a început cariera în radio. Apoi a ajuns la TV Super Nova. După ce s-a remarcat în trupa DP2, care mai târziu s-a numit Tonomatul de pe 2. Timp de câteva luni a lucrat la Realitatea Tv.

ADVERTISEMENT

“Am preferat să renunț, pentru că în puținele luni cât am stat acolo am ajuns la concluzia că nu e lo­cul meu acolo, că pentru mine contează, în primul rând, să pun suflet în ceea ce fac.

Nu mă interesau banii, eu voiam să mă trezesc dimineața cu poftă de mers la muncă și să mă sune prietenii să-mi spu­nă că le-a plăcut emisiunea, asta conta mai mult decât orice salariu.

Postul era axat pe știri, iar eu sunt om de divertisment și felul acela atipic în care îi prezentam pe politicieni părea că rupe linia generală, care avea o anumită dinamică ‒ și apăream eu, așa, cu o oază de relaxare”, spunea acesta în urmă cu ceva vreme.

În anul 2007 a ajuns la Pro TV. A prezentat Happy Hour, care acum se numește La Măruță.

ADVERTISEMENT