Life

Cătălin Măruță, ieșiri incredibile! S-a legat de Georgiana Lobonț și l-a făcut ”retardat” pe un internaut. Reacția artistei

Cătălin Măruță se pare că are un ghimpe împotriva Georgianei Lobonț! Prezentatorul a atacat-o, iar noi știm cum a reacționat artista!
21.12.2023 | 17:08
Catalin Maruta iesiri incredibile Sa legat de Georgiana Lobont si la facut retardat pe un internaut Reactia artistei
Cătălin Măruță, val de ieșiri neașteptate în ultima vreme. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a făcut un comentariu destul de ciudat la adresa Georgianei Lobonț fără, însă, a-i da numele! Într-un videoclip apărut în social-media, în care prezentatorul împodobea pomul cu soția, celebra Andra, a pomenit de spectacolul de colinde pe care Lobonț l-a susținut pe 19 decembrie 2023 la Sala Palatului.

Cătălin Măruță nu încape de Georgiana Lobonț? Supărat că Andra n-a avut loc la Sala Palatului din cauza spectacolului artistei de pe 19 decembrie

Cătălin nu a spus concret numele artistei, însă toată lumea s-a gândit că face referire la rivala Vlăduței Lupău, cea care pare să fie tot mai apropiată de familia Măruță!

ADVERTISEMENT

Nu știm dacă a existat vreodată vreo problemă în spatele camerelor de luat vederi între Cătălin Măruță și Georgiana Lobonț, mai ales că artista a fost chemată în emisiunea sa de la PRO TV chiar și în promovarea melodiei scoase cu Andreea Bănică, dar își poate da seama oricine către cine și-a îndreptat realizatorul tv săgeata.

FANATIK a aflat că vorbele neplăcute au ajuns la urechile Georgianei Lobonț, a cărei reacție a fost, culmea, una pozitivă! Conform anturajului vedetei, Georgiana nu are de ce să fie supărată pe remarca făcută de Măruță, asta pentru că îi respectă foarte mult munca, doar că… în același timp e conștientă că oricine atinge o treaptă importantă a succesului ajunge să îi deranjeze pe alții!

ADVERTISEMENT

Să fie oare invidioși soții Măruță pe spectacolul reușit pe care l-a avut Georgiana Lobonț la Sala Palatului sau prezentatorul s-a referit la cu totul altcineva?

În clipul din mediul online, Măruță a zis că Andra nu a avut anul ăsta spectacolul ei la Sala Palatului pentru că nu mai era loc. Cineva. în speță Georgiana Lobonț, a ocupat Sala, iar soția lui nu a mai putut cânta pentru publicul ei.

ADVERTISEMENT

Andra promite un turneu de zile mari în 2024. Măruță, comentariu neprietenos: „Lasă că fac alții care…”

Jurata de la Românii au talent a promis că se va răzbuna față de fanii ei și că la anul pregătește în mod cert un show de zile mari, așa cum i-a obișnuit pe toți de când s-a lansat în muzică.

„Facem la anul concertul de colinde?”, a întrebat-o Cătălin Măruță pe Andra, care era în toiul pregătirilor de Crăciun. „Ce anume?”, a întrebat vedeta, neauzind foarte clar ce curiozitate are partenerul ei. Prezentatorul PRO TV a continuat apoi, cu remarca răutăcioasă, recunoscând chiar el că poate ar fi trebuit să nu spună ce tocmai scosese pe gură.

ADVERTISEMENT

„Turneu, din nou! Mi-au scris mulți că vor”, a replicat Andra. „Dacă n-am găsit sală, n-am găsit la Sala Palatului… Lasă că fac alții care… Nu vreau să fiu răutăcios că vine Crăciunul”, a spus Cătălin Măruță.

„Nu suntem răutăcioși”, l-a completat imediat Andra. De altfel, în ultimele zile, Cătălin Măruță e tot mai acid, mai ales în spațiul virtual, nu doar la adresa celebrităților care ar putea fi concurență directă pentru Andra, cum este cazul Georgianei Lobonț, ci le dă peste nas și oamenilor simpli.

Pe Threads, Cătălin Măruță l-a lăsat mască pe un internaut, făcându-l retardat mintal. Ce-i drept, pe rețeaua tot mai la modă, unde nu există pic de cenzură, Cătălin a fost provocat de un user.

cătălin măruță
Cătălin Măruță, replică plină de aciditate către un internaut. I-a pus diagnostic de retard mental. Foto: Captură Threads

Măruță, la cuțite cu un internaut. I-a zis că e retardat mintal

„Cătălin, acum șase ani eram în comă și era televizorul pornit pe emisiunea ta. M-am trezit din comă și l-am oprit. Încă un miracol făcut de tine”, i-a spus un internaut lui Cătălin Măruță, pe Threads. Răspunsul prezentatorului a fost caustic!

„Nu pot să cred că nu ți-au spus adevărul până astăzi! Știu cazul tău, nu erai în comă… pe fișa medicală scrie negru pe alb: retardare mentală, tulburări comportamentale și emoționale cu debut, de obicei, în copilărie și adolescență. Tulburări mentale și de comportament datorită utilizării substanțelor psihoactive. Acum afli și tu și prietenii tăi adevărul despre tine”, a scris Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT