Life

Cătălin Măruță neagă că i-ar fi botezat fiul lui Pepe. Cine ar fi, de fapt, nașul micuțului

Cătălin Măruță reacționează după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora el și soția sa, Andra, l-ar fi botezat pe fiul lui Pepe.
21.11.2022 | 13:04
Catalin Maruta neaga ca iar fi botezat fiul lui Pepe Cine ar fi de fapt nasul micutului
Cătălin Măruță și Andra nu l-au botezat pe fiul lui Pepe. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță și Pepe sunt prieteni de ani buni. Prezentatorul de la Pro Tv și soția sa, Andra, au fost și cei care i-au cununat pe artist și pe fosta sa soție, Raluca Pastramă.

Cătălin Măruță, revoltat de speculația conform căreia l-ar fi botezat pe fiul lui Pepe

Zilele trecute a avut loc și botezul fiului lui Pepe, iar în spațiul public a apărut informația conform căreia Andra și Cătălin Măruță ar fi păstrat tradiția și l-ar fi botezat pe cel mic.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Pro Tv însă, neagă că ar fi fost posibil acest lucru. Totodată, el s-a arătat deranjat de faptul că nimeni nu l-a sunat să îl întrebe dacă acest lucru este sau nu adevărat și totul s-a bazat doar pe speculații.

“Weekend-ul ăsta se pare că eu și Andra am fost din nou nași, de data asta, la băiatul lui Pepe. Băi, oameni buni!

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că nu ne-a sunat nimeni măcar să ne întrebe, toată lumea și-a dat cu presupusul. Toată lumea a scris, ca și cum așa ar fi”, a dezvăluit Cătălin Măruță.

Acesta a mai adăugat că el și soția sa doar au fost la botezul copilului lui Pepe, în condițiile în care au o relație foarte bună cu artistul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, referitor la informațiile conform cărora Andra ar fi plâns, acesta susține că cei doi au fost doar fericiți pentru că se aflau acolo și că nimeni nu ar fi vârsat vreo lacrimă.

Cătălin Măruță a făcut referire la un articol din presă, în care, printre altele, scria și că ”nașa Andra a izbucnit în lacrimi”.

ADVERTISEMENT

Cine au fost, de fapt, nașii fiului lui Pepe

Cine au fost însă nașii copilului lui Pepe? Prezentatorul tv susține că oricine putea să afle acest lucru dacă se uita pe Instagramul lui Pepe, unde au fost publicate mai toate momente de la botez.

De asemenea, Cătălin Măruță susține că nașul copilului ar fi fost în realitate fratele lui Pepe, Giani și soția acestuia.

Acest lucru putea fi aflat fie printr-un simplu telefon, fie intrând pe contul de socializare al artistului.

”Puteți să aflați 100% cine au fost nașii pentru că familia a fost aleasă de data aceasta să fie, Giani a fost nașul!

Dar era foarte simplu doar dacă voiați să intrați pe Instagram, pentru că oricum știrile astea sunt făcute doar din instagramul nostru și instastory-urile noastre”, a mai adăugat Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT