Life

Cătălin Măruță, pălmuit în direct de Cristina Cioran. Ce gest a făcut prezentatorul TV

Cătălin Măruță a fost pălmuit în timpul emisiunii sale de Cristina Cioran. Ce gest a făcut anterior prezentatorul de televiziune.
25.07.2023 | 23:34
Catalin Maruta palmuit in direct de Cristina Cioran Ce gest a facut prezentatorul TV
Ce i s-a întâmplat Cristinei Cioran în emisiunea lui Cătălin Măruță. Sursa foto: captură youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a fost pălmuit, marți, chiar în direct, de invitata sa, Cristina Cioran. Actrița a acționat astfel, de față cu telespectatorii, după ce prezentatorul TV i-a făcut un gest care a speriat-o foarte mult. Cu greu s-a mai putut liniști.

Cătălin Măruță, palme din partea Cristinei Cioran, chiar în direct. Cum a supărat-o pe actriță

Cristina Cioran a avut parte de o experiență memorabilă marți după-amiază, invitată fiind în emisiunea ”La Măruță”. După ce a mărturisit că vrea să-și creeze un vlog culinar, în care va găti oriunde, deoarece dispune de toate cele necesare, actrița a avut parte de o sperietură de zile mari.

ADVERTISEMENT

De altfel, vedeta s-a trezit pusă în fața unei situații la care nu se aștepta. Cătălin Măruță i-a întins la un moment dat o ”delicatesă”, mai exact, viermi prăjiți. Blondina i-a refuzat pe motiv că are fobie și a început să tremure din toate părțile.

”Mă deranjează orice gândac, mai ales de bucătărie. Uite cum tremur, jur!”, i-a explicat actrița moderatorului, care i-a mărturisit la rândul său  că: ”N-am vrut să-ți fac rău, am vrut să facem o glumiță. Mie, de exemplu, nu-mi plac șerpii”.

ADVERTISEMENT

Însă, abia în timpul acestui dialog avea să urmeze marea provocare pentru Cristina Cioran. Cătălin Măruță a început să fie cunoscut pentru farsele pe care le întinde invitaților, astfel că aproape toți cei care pășesc în platoul emisiunii nu scapă a fi speriați cu un păianjen sau cu un șarpe.

Cristina Cioran, speriată cu un păianjen uriaș în emisiunea ”La Măruță”. S-a abținut să nu vorbească urât

Cristina Cioran s-a trezit din senin cu o tarantulă uriașă deasupra capului și a început să țipe. Ulterior, s-a năpustit asupra lui Cătălin Măruță ca să-l pălmuiască. Mai mult, a fost la un pas de a pronunța și o înjurătură, dar s-a oprit la timp încât emisiunea să nu fie sancționată de CNA.

ADVERTISEMENT

”Asta ce a fost, Cătăline? Să vină așa de sus. Ooo, Cătălin, o să-ți fac și eu odată o ”surpriză”. Nu te anunț. Cum îl cheamă (pe păianjen, n.r) , are copii, a venit singur? Mai ai una, sunt sigură. M-ai făcut să transpir. Mai faci ceva? Te urmăresc”, a fost reacția Cristinei Cioran după ce s-a speriat de păianjenul de pluș.

Cristina Cioran este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din țară. S-a remarcat publicului ca actriță și ca prezentatoare. A moderat acum câțiva ani emisiunile ”Acces Direct” și ”Draga mea prietenă”. Aceasta din urmă alături de actrița Paula Chirilă.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran are 46 de ani în prezent, iar la vârsta de 44 de ani a adus pe lume primul ei copil, mai exact, o fetiță. Nașterea a fost una prematură, cu două luni înainte de împlinirea termenului de 9 luni. Nu se cunosc detalii concrete despre viața sentimentală actuală a actriței. Ultima oară avea o relație cu un bărbat pe nume Alex Dobrescu și care s-a terminat cu scandal.

ADVERTISEMENT