Life

Dinu Maxer, scandal cu Cătălin Măruță, după ce Deea a venit la emisiunea sa de la Pro TV: “Doar răspund afirmațiilor false”

Dinu Maxer și Cătălin Măruță, scandal după ce Deea Maxer a venit în emisiunea de la Pro TV. Ce acuzații și-au adus cei doi.
12.06.2023 | 23:55
Dinu Maxer scandal cu Catalin Maruta dupa ce Deea a venit la emisiunea sa de la Pro TV Doar raspund afirmatiilor false
Dinu Maxer, scandal cu Cătălin Măruță. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer și Cătălin Măruță au dat naștere unui adevărat scandal cu declarațiile lor recente, iar totul a început după ce Deea a venit în emisiunea prezentatorului de la Pro TV. Cei doi și-au adus acuzații dure unul altuia.

Dinu Maxer, scandal cu Cătălin Măruță, după apariția Deei în emisiunea de la Pro TV. Ce acuzații și-au adus

La finalul lunii martie, Dinu și Deaa Maxer au anunțat divorțul, precizând că totul s-a desfășurat pe cale amiabilă. Până de curând, nu au existat scandaluri în legătură cu despărțirea dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, scandalul  nu a fost între cei doi foști soți. După ce Cătălin Măruță a invitat-o pe Deea Maxer în emisiunea pe care o moderează la Pro TV, la rubrica sosurilor picante, acesta a făcut dezvăluiri despre fostul soț.

Bruneta l-a numit pe Dinu Maxer “violent verbal” în urmă cu câteva săptămâni. Acest lucru l-a înfuriat teribil pe fostul ei soț. Artistul l-a acuzat pe Cătălin Măruță că a făcut-o pe Deea să vorbească despre căsnicia lor.

ADVERTISEMENT

Cântărețul consideră că prezentatorul de la Pro TV a “păcălit-o” pe Deea, căreia i-a adresat întrebări nepotrivite despre mariajul lor. Cătălin Măruță a spus despre Dinu Maxer că vrea să apară pe prima pagină de când a divorțat.

“Deși am fost ocupat zilele astea cu relansarea trupei AXXA și cu filmarea noului clip la piesa ‘Marea te cheamă’ (2023), nu am putut să nu observ căci comentariile legate de apariția Deei la Măruță au continuat într-o direcție greșită.

ADVERTISEMENT

Legat de acuzațiile lui Cătălin (pe care îl cunosc din 1999, când debutam impreună la o emisiune TV în rol de prezentatori) că ‘Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare şi a zis ’, vreau să-l informez că nu inițiez eu aparițiile din presă, ci doar răspund afirmațiilor false, dar și întrebărilor pertinente”, a declarat Dinu Maxer pentru Click.ro.

Recent, cei doi s-au întâlnit la lansarea unei clinici, acolo unde au dat mâna politicos. În ediția de vineri, 9 iunie, Cătălin Măruță a vorbit despre Dinu Maxer în emisiunea sa.

ADVERTISEMENT

“Ea a căzut în plasă”

După ce Deea a fost la Pro TV, la rubrica sosurilor picante, Dinu Maxer a spus, în cadrul altei emisiuni TV, că fosta lui soție a fost manipulată. Ulterior, Cătălin Măruță a clarificat lucrurile cu bruneta, la telefon.

La rândul său, Dinu Maxer spune despre Cătălin Măruță că vrea să apară pe prima pagină a ziarelor folosindu-se de numele lui. În plus, artistul spune că a discutat și cu fosta parteneră despre apariția ei la Pro TV.

“Lui vreau doar să-i spun, așa cum am făcut-o cu zâmbetul pe buze la lansarea clinicii Identity unde ne-am și întâlnit, că, după o săptămână în care am ocolit toate întrebările rautăcioase legate de declarațiile de la el din emisiune, am apărut la o altă emisiune și am spus:

«Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forţate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă.

De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărţirii, aceasta e o formă de manipulare». Este o părere proprie, confirmată și de prietenii mei psihologi cu care m-am consultat.

Cătălin mă acuză pe mine că eu vreau să fac prima pagină cu orice chip! Eu, unul, aș zice că e invers, poate că el este cel care se agață în momentul acesta de numele lui Dinu Maxer, care s-a dovedit că este numărul unu pe Google!

Deea nu a spus nici o secundă că Dinu ar bate câmpii. Nu am bătut câmpii deloc, eu am discutat foarte mult cu Deea pe marginea a ceea ce a spus la Cătălin Măruță în emisiune!”, a mai spus Dinu Maxer pentru sursa citată.

Ce a spus Cătălin Măruță despre Dinu Maxer

Cătălin Măruță a ținut să le explice telespectatorilor cum stau lucrurile, de fapt, în scandalul cu Dinu Maxer. Prezentatorul a spus despre artist că încearcă, prin orice mijloc, să apară în publicațiile de știri.

“Mi se mai întâmplă să citesc prin ziare, după rubrica asta, tot felul de declarații și tot felul de prostii. De exemplu, la noi a fost Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer.

Dinu nu a fost prezent aici când a fost Deea la sosurile picante și s-a apucat el să spună pe la ziare: «Deea a fost păcălită de Măruță în emisiune. I-a căzut în plasă, a fost manipulată».

Am sunat-o pe Deea și am întrebat-o dacă a zis așa ceva, iar ea mi-a spus: «Nici vorbă! Eu sunt femeie matură, asumată». A spus că Dinu bate câmpii. Dinu Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare și a zis «Bă, ce fain este și hai să mai zic ceva».

Asta este pentru telespectatorii mei, care uneori citesc doar titlurile și se întreabă dacă așa este la sosurile picante”, a explicat Cătălin Măruță în emisiunea pe care o realizează la Pro TV.

ADVERTISEMENT