Life

Cătălin Moroșanu, gest uluitor la Survivor România 2021. Ce i-a făcut Alexandrei Stan

30.01.2021 | 10:33
Catalin Morosanu gest uluitor la Survivor Romania 2021 Ce ia facut Alexandrei Stan
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu de la Survivor România 2021 începe să le dea dreptate lui Zanni și Culiță Sterp în legătură cu atitudinea colegei lor de echipă, cântăreața Alexandra Stan, pentru care face un gest absolut uluitor. 

Sătul de conflictele și comentariile Faimoșilor, dar și pentru că tensiunea este tot mai mare în Republica Dominicană, luptătorul K1 își va inima în dinți și o pune la punct pe frumoasa blondină. „Moartea din Carpați” îi spune foarte răspicat ceea ce crede.

ADVERTISEMENT

Spiritele se încing din ce în ce mai mult în echipa Faimoșilor, atât în afara terenului, cât și în timpul probelor pentru imunitate. De data aceasta protagoniștii principali sunt Cătălin Moroșanu și Alexandra Stan, care au un schimb de replici dur.

Cătălin Moroșanu o pune la punct pe Alexandra Stan. Ce spune sportivul

„Tu mereu comentezi! Taci din gură!”, este replica acidă pe care Cătălin Moroșanu i-o adresează colegei sale de echipă, Alexandra Stan, lucru care demonstrează că Faimoșii nu sunt deloc o echipă unită, așa cum și-ar dori să fie.

ADVERTISEMENT

Din păcate, luptătorul K1 nu este singurul nemulțumit de parcursul colegilor săi. Zanni, cunoscut pentru firea sa directă, continuă să spună ceea ce gândește despre echipa roșie chiar în timpul celui de-al doilea joc de imunitate din competiție.

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” susține că unii dintre co-echipieri se joacă cu nervii lui, însă încearcă pe cât posibil să nu răbufnească. În plus, artistul vrea să se calmeze, chiar dacă Faimoșii îl atacă din toate părțile, atunci când au ocazia.

ADVERTISEMENT

„N-ai ce să înțelegi. Se vede că ei nu pot mai mult de atât. O să mă calmez pentru că o să vină furtună mare, foarte mare”, a declarat Zanni, care a avut parte și de un incident neplăcut pe traseul din Republica Dominicană.

Faimosul este surprins în timp ce se lovește cu capul de un obstacol pe care trebuie să îl ocolească. Printre probele pe care trebuie să le mai treacă Războinicii și Faimoșii se mai numără și un bazin plin cu noroi, dar și altele care le vor testa limitele.

ADVERTISEMENT

„Cu toții suntem pregătiți pentru că nu vrem să plece nimeni acasă”, spune Roxana Nemeș după ce prezentatorul Daniel Pavel anunță o nouă confruntare între echipe. „Am fost ceva mai tensionat de data asta”, completează la rândul său Sorin de la Războinici.

ADVERTISEMENT