Life

Cătălin Scărlătescu a găsit soluția să facă avere după ce a plecat de la Chefi la Cuțite! Dă lovitura chiar de Paște

Chef Cătălin Scărlătescu a găsit soluția în afaceri după ce a renunțat la statutul de jurat al show-ului Chefi la Cuțite de la Antena 1.
08.04.2024 | 14:15
Catalin Scarlatescu a gasit solutia sa faca avere dupa ce a plecat de la Chefi la Cutite Da lovitura chiar de Paste
Cătălin Scărlătescu, bani serioși din masa de Paște / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prins în nenumărate procese cu foștii săi angajatori, Chef Cătălin Scărlătescu reușește, totuși, să se ocupe și de ceea ce știe să facă. Iar de curând, el a anunțat prețurile pentru meniul de Paște pe care îl propune celor care nu au timp să se pregătească așa cum se cuvine pentru sărbători.

Cât costă meniul pentru masa de Paște propus de Chef Cătălin Scărlătescu

Masa de Paște este unul dintre momentele importante în tradiția românească. Familia se strânge în jurul mesei, se sparg ouă roșii, se mănâncă și lumea se bucură de importanța sărbătorii creștinești. Doar că nu toți gospodarii au timpul necesar – sau știința – să prepare bunătățile care se pun, tradițional, pe masă la Învierea Domnului.

ADVERTISEMENT

Chef Cătălin Scărlătescu propune însă o variantă mai simplă. Desigur, pentru cei care își permit să o facă, pentru că un meniu pentru masa de Paște nu este deloc ieftin. Dar, pe de altă parte, produsele pe care le propune par să fie delicioase, mai ales că sunt făcute de un virtuoz al bucătăriei.

Conform tradiției, de Paște, pe masă se pun câteva mâncăruri. Drobul de miel, friptura sau stufatul de miel, ciorba și, desigur, sarmalele. Ca aperitiv, nu strică și un platoul de preparate tradiționale și o salată de boeuf. Normal, nu pot lipsi pasca și cozonacul.

ADVERTISEMENT

Iar pentru ca toate să fie pregătite de fostul jurat de la Chefi la Cuțite, prețul pentru câteva persoane nu este deloc mic. Ba chiar, am putea spune, este piperat. Dar, pentru cine își permite să plătească undeva în jurul a cel puțin 1150 de lei, adică aproximativ 230 de euro.

Câți bani cere Scărlătescu pentru o porție de sarmale și pentru drob

Încă de la început, Cătălin Scărlătescu anunță că nu folosește niciun fel de conservanți și coloranți, iar toate ingredientele sunt bio. Mai mult, el folosește rețetele care i-au adus celebritatea. Livrarea, mai explică fostul jurat chefi la cuțite, cade în sarcina lui.

ADVERTISEMENT

Astfel, o porție de sarmale făcute de Cătălin Scărlătescu – 27 la număr – costă 137 de lei. Ciorba de miel, o porție generoasă de 2,4 litri, costă 117 lei. Friptura de miel – un kilogram, ajunge la 189 de lei. Stufatul e ceva mai ieftin: 179 de lei.

Drobul de miel, unul dintre deliciile culinare ale Paștelui, costă și el destul, aproape 150 de lei. Mai ieftină este salata de boeuf: un kilogram este 75 de lei. Platoul tradițional, pentru patru persoane, este 119 lei.

ADVERTISEMENT

E adevărat, conține cârnați, jumări, slănină, chiftele, salată de vinete și salată de icre. Paștele fără ceva dulce este greu de conceput. Așa că un pachet cu pască și cozonac costă aproape 200 de lei.

Pentru cei care nu se împacă prea bine cu carnea de miel, Cătălin Scărlătescu propune și alte meniuri. Astfel, drobul de pui costă 147 de lei. Iar friptura de miel poate fi înlocuită cu cea de curcan. Și e și mai ieftină, 700 de grame costând aproape 100 de lei.

Borșul de curcan poate, la rândul lui, înlocui ciorba de miel, prețul fiind de 89 de lei. La toate acestea, desigur, Cătălin Scărlătescu, fostul jurat de la Chefi la Cuțite, propune și o serie de dulciuri mai sofisticate sau meniuri din bucătăria internațională.

ADVERTISEMENT