Sport

Galeria FCSB-ului, ironii înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova: „Întâlnim veșnicii țărănuși care fac sărbătoare din fiecare drum la București”

Peluza Nord FCSB dă replica ultrașilor olteni, după ce galeria Universității Craiova i-a atacat la finalul meciului cu CFR Cluj.
18.02.2023 | 09:10
Galeria FCSBului ironii inainte de derbyul cu Universitatea Craiova Intalnim vesnicii taranusi care fac sarbatoare din fiecare drum la Bucuresti
Peste 20.000 de suporteri sunt așteptați la meciul cu FCSB - Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB e pe val după victoriile cu FC Voluntari și CFR Cluj și toți oamenii din fotbal o văd mare favorită în meciul cu Universitatea Craiova, așa cum ați aflat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Continuă războiul declarațiilor înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Una din replicile palide ale unicului Nord”

Peluza Nord FCSB a sunat adunarea înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova. Ultrașii îi umilesc pe rivalii de la Peluza Nord Craiova, care vor fi prezenți în număr de aproximativ 500 pe Arena Națională:

ADVERTISEMENT

„Duminică de la 20:00 ne vedem în peluză pentru încă un meci important al sezonului! Întâlnim veșnicii țărănuși care fac sărbătoare din fiecare drum la București, una din replicile palide ale unicului NORD!”.

Galeria echipei lui Gigi Becali promite un spectacol pe cinste în tribune, într-un meci extrem de important în economia clasamentului, în acest final de sezon regulat: „Suntem prezenți și încurajăm echipa așa cum numai noi o facem meci de meci! NU UITAȚI să onorați cum se cuvine orice meci! În peluză se cântă, se sare, se trăiește alături de echipă!”.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord, indicații pentru suporterii FCSB care vor fi prezenți la meciul cu U Craiova: „Vă așteptăm alături de noi!”

FCSB speră că la meciul cu Universitatea Craiova să fie prezenți peste 20.000 de spectatori, iar Peluza Nord cheamă suporterii alături de ei și transmit mai multe indicații celor care și-au achiziționat bilete în Peluza Sud de pe Arena Națională:

Reguli simple de respectat în peluză:
1. Hanorace, geci NEGRE sau cu echipa!
2. Eșarfe-Fulare-Steaguri la voi (obligatoriu cu brigada/echipa)!
3. URMĂRIȚI&RESPECTAȚI INDICAȚIILE CELOR CARE DAU TONUL LA SCANDĂRI! VĂ AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI!”, mai anunță ultrașii în același comunicat.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord Craiova a aprins derby-ul imediat după victoria cu CFR Cluj: „Șansa unei noi deplasări memorabile la echipa clanului Becali și a arbitrilor”

Entuziasmați de victoria împotriva campioanei CFR Cluj, Peluza Nord Craiova i-a atacat pe rivalii din peluză, înainte de meciul direct: „Știința ne oferă șansa unei noi deplasări memorabile la echipa clanului Becali și a arbitrilor, FCSB. Meciul are loc într-o zi cu vreme de primăvară, duminică, la ora 20:00, ceea ce ne obligă, ca olteni, să dominăm atmosfera pe Arena Națională.

Deplasarea se face cu autocare și microbuze, în funcție de cerere. Hai la meci! Hai Craiova!”, a fost mesajul postat de Peluza Nord a Universității Craiova pe pagina oficială de Facebook, care i-a inflamat pe cei de la FCSB și i-a făcut să reacționeze.

ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova, prefațat la FANATIK SUPERLIGA

Florin Gardoș, fostul fundaș central al FCSB și Universitatea Craiova a analizat derby-ul la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI: „Cred că va fi un joc cu multe goluri. Pare că la Craiova se întâmplă ceva ce discutam de mai mult timp, faptul că se renunță la jucători care sunt de mai mult timp sau nu mai apar în primul unsprezece.

Poate o fi ăsta drumul cel bun. Eu o văd pe FCSB favorită ținând cont de momentul bun în care se află și faptul că joacă acasă, sper că o să fie lume multă la meci”, crede jucătorul.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „total goluri: peste 1,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT