Life

Câte clase are, de fapt, Gina Pistol. De ce s-a lăsat de școală soția lui Smiley

Câte clase are, de fapt, Gina Pistol. De ce s-a lăsat de școală soția lui Smiley și a ales să se angajeze. Succesul a venit abia apoi pentru ea.
27.05.2023 | 09:39
Cate clase are de fapt Gina Pistol De ce sa lasat de scoala sotia lui Smiley
Câte clase are Gina Pistol. Care a fost primul ei job. Foto: Gina Pistol / Facebook
ADVERTISEMENT

Câte clase are Gina Pistol. Soția lui Smiley s-a lăsat de școală, iar motivele nu au fost deloc unele fericite. Cum a ajuns aceasta să aibă succes.

Câte clase are Gina Pistol. Care a fost primul ei job

Gina Pistol nu s-a născut într-o familie cu bani, așa că a trebuit să își câștige singură traiul. Aceasta a terminat 12 clase, dar nu are studii superioare.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol are așadar 12 clase. Ea a terminat Liceul de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede, dar nu a mai dat la facultate. În schimb, pentru că traiul era unul greu, aceasta a ales să se angajeze.

Gina Pistol a fost vânzătoare la un magazin din Roșiorii de Vede, dar apoi s-a mutat la București în căutarea unei vieți mai bune.

ADVERTISEMENT

Și în Capitală soția lui Smiley a lucrat la un magazin, dar de această dată unul de lux. Așa a ajuns să fie remarcată pentru frumusețea ei și a ajuns să îi fie propus un pictorial în Playboy.

Iubita lui Smiley, drumul spre succes. Nici nu a mai contat câte clase are Gina Pistol

Gina Pistol a pozat nud în revistă, iar faima ei a început să crească din anul 2000, momentul când a apărut goala în celebrea revistă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a început de atunci să fie curtată nu numai de bărbați celebri și cu bani, dar și de joburi importante și mai bine plătite.

Soția lui Smiley a ajuns chiar să-și facă o carieră în televiziune, fiind mai mulți ani prezentatoare de la Asia Express și Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Pe plan personal, aceasta nu a avut noroc în dragoste până la Smiley. Vedeta a renunțat și la cariera ei pentru a sta acasă cu fetița pe care o are cu cântărețul.

„Oamenii m-au catalogat ca fiind un om ghinionist în iubire, dar eu pot spune că sunt un om liber. Un om care atunci când a văzut că nu se simte bine în relația în care este a pus stop, chiar dacă au trecut câțiva ani.

Eu nu mă complac. Dacă ceva nu este pe sufletul meu și mă dezechilibrează ca om, nu mai pot să stau”, povestea Gina Pistol acum ceva timp. 

ADVERTISEMENT
Tags: