Life

Câte kilograme a ajuns să cântărească Dana Roba, după ce a stat o lună în spital. Make-up artista a slăbit considerabil

Ce greutate a pierdut Dana Roba în perioada spitalizării. Vedeta a slăbit enorm de când a ajuns pe mâinile cadrelor medicale.
20.07.2023 | 07:46
Cate kilograme a ajuns sa cantareasca Dana Roba dupa ce a stat o luna in spital Makeup artista a slabit considerabil
Ce greutate a pierdut Dana Roba în perioada spitalizării. Vedeta a slăbit enorm de când a ajuns pe mâinile cadrelor medicale. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câte kilograme a ajuns să cântărească Dana Roba, după ce a stat o lună în spital. Make-up artista a slăbit considerabil. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a vorbit despre acest subiect sensibil pe rețelele de socializare.

Ce greutate a pierdut Dana Roba în perioada spitalizării. Vedeta a slăbit enorm de când a ajuns pe mâinile cadrelor medicale

Dana Roba a dezvăluit ce greutate a pierdut în perioada spitalizării, după ce a fost mutilată de partenerul de viață, Daniel Balaciu. A slăbit enorm de când a ajuns pe mâinile cadrelor medicale la începutul lunii iunie.

ADVERTISEMENT

Înainte de tragedie vedeta cântărea 65 de kilograme, însă la scurt timp după externare a realizat că hainele din garderobă îi sunt foarte largi. Vedeta a dat jos câteva kilograme bune în urma traumelor la care a fost supusă.

De asemenea, a mai subliniat că nu mai are gust și miros de când a fost lovită cu ciocanul în cap de soțul său. Make-up artistul a publicat câteva imagini din noaptea fatidică când tatăl fiicelor sale a încercat să o omoare.

ADVERTISEMENT

„Înainte cu o zi de macabrul premeditat de fostul soț cântăream 65 de kilograme. În ziua când m-am întors din spital mai aveam maxim 50 de kilograme. Toate hainele din dulap îmi sunt mari”, a spus Dana Roba pe Instagram.

Dana Roba, încrezătoare în Dumnezeu

Dana Roba și-a pus toată încrederea în Dumnezeu și în rugăciunile pe care le închină pentru sănătatea sa. Chiar dacă a ajuns în stare gravă la spital și medicii nu-i dădeau nicio șansă de supraviețuire, vedeta s-a dovedit a fi puternică.

ADVERTISEMENT

În prezent, crede că cea mai frumoasă demonstrație de iubire o are de la Isus Cristos. De atunci și până în prezent a luptat să se recupereze, gândurile sale îndreptându-se încă de când a ieșit din comă la fetele ei.

„Sunt plină de loviturile dure ale acestui monstru. Multe lovituri în cap, apoi lăsându-mă câteva ore în cameră, că sigur când se întoarce voi fi moartă, el poate fugi și se poate ascunde de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Spre uimirea lui, când s-a întors eram vie și l-am implorat să cheme ambulanța că nu mai pot și mă simt foarte slăbită. Îl auzeam cum țipă la telefon și era foarte supărat că încă nu am murit.

Nu a știut cât de mult îl iubesc pe Dumnezeu și chiar de am trecut prin valea umbrei morții nu m-am temut de niciun rău. În acele clipe nu m-am gândit nicio clipă la moarte”, a scris Dana Roba pe social media.

Mai mult decât atât, a mai subliniat că știa că va ajunge la spital și că Dumnezeu are medici care vor avea grijă de ea. Apoi și-a dorit să plece din unitatea medicală și să se întoarcă la fetițele sale, Chantal și Celine, și dorința i s-a îndeplinit.

ADVERTISEMENT
Tags: