Life

Câte kilograme a slăbit Bursucu pentru nuntă. Destinație de vis pentru luna de miere aleasă de vedeta Kanal D

Cât a ajuns să cântărească Bursucu pentru a fi în formă la cununia religioasă. Unde va pleca în vacanță după petrecere.
13.10.2023 | 23:18
Cate kilograme a slabit Bursucu pentru nunta Destinatie de vis pentru luna de miere aleasa de vedeta Kanal D
Cât a ajuns să cântărească Bursucu pentru a fi în formă la cununia religioasă. Unde va pleca în vacanță după petrecere. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câte kilograme a slăbit renumitul coregraf pentru nuntă. Destinaţie de vis pentru luna de miere aleasă de vedeta Kanal D. Gazda emisiunii Roata norocului își dorește ca lucrurile să decurgă ca la carte în ziua cea mare.

Cât a ajuns să cântărească Bursucu pentru a fi în formă la cununia religioasă. Unde va pleca în vacanță după petrecere

Bursucu, pe numele real Adrian Cristea, a dezvăluit cât a ajuns să cântărească pentru a fi în formă maximă la cununia religioasă programată pentru sâmbătă, 14 octombrie 2023. În aceeași zi va avea loc și cununia civilă.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul prezentator de la Kanal D urmează să-și unească destinul cu aleasa inimii sale, Andreea, cu care are și o fetiță, Anays. Coregraful a eliminat 23 de kilograme pentru nunta care se va desfășura în orașul natal, Constanța.

„Mă simt foarte bine din moment ce am 23 de kilograme în minus. Simt că zbor și vreau să le mulțumesc celor care au avut grijă de mine și care au în continuare, pentru că este un program de lungă durară.

ADVERTISEMENT

Mie îmi este teamă de tot ceea ce ține de medici, de spitale, de intervenții de orice fel. Chiar nu am crezut că există ceva mai ușor pe lumea asta, fără durere și fără chin”, a declarat Bursucu pentru unica.ro.

Revenind la ziua cea mare, vedeta de la Kanal D a mărturisit că imediat după nuntă va pleca în luna de miere, în Dubai. Dansatorul nu va fi însoțit numai de viitoarea sa soție, Andreea, ci și de nașii lor de cununie.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, prezentatorul a mai subliniat că fiica partenerei sale, Alessia, va fi domnișoară de onoare, în timp ce Anays va fi prezentă cu sufletul. Amândouă s-au pregătit, și-au luat rochii și sunt foarte emoționate.

Bursucu: ”Pentru mine a fost absolut senzațional”

Bursucu este conștient că procedura la care a apelat pentru a slăbi a fost una non-invazivă și mai ales, i-a schimbat radical viața. Moderatorul de la Roata norocului crede că balonul gastric este un real câștig pentru el.

ADVERTISEMENT

„Cel puțin pentru mine a fost absolut senzațional pentru că am slăbit peste 20 de kilograme, în patru luni, fără mari eforturi. Mă simt minunat acum”, a mai adăugat prezentatorul pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT