Life

Câți bani a câștigat Anisia Gafton după participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Suma oferită de Pro TV

Anisia Gafton a câștigat sezonul 2 Sunt celebru, scoate-mă de aici, dar cu câți bani a plecat acasă după trei luni petrecute în junglă?
25.11.2022 | 11:04
Cati bani a castigat Anisia Gafton dupa participarea la Sunt celebru scoatema de aici Suma oferita de Pro TV
Câți bani a câștigat Anisia Gafton după participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anisia Gafton a câștigat titlul de Regina Junglei la Sunt celebru, scoate-mă de aici, dar și o sumă mare de bani. Actrița a fost în emisiune încă de la început.

Suma de bani pe care Anisia Gafton a plecat acasă după participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici

După aproape trei luni petrecute în Republica Dominicană, în condiții greu de supraviețuit, Anisia Gafton a plecat acasă cu o sumă mare de bani.

ADVERTISEMENT

Actrița de stand-up comedy a fost în emisiune încă de la început și a ajuns în finală alături de Giani Kiriță și Sali Levent. În final, Anisia s-a luptat pentru premiul cel mare cu fostul jucător de fotbal, și el fiind tot de la debutul sezonului 2.

Anisia Gafton este cea care a plecat acasă cu trofeul, după săptămâni întregi petrecute în junglă. Telespectatorii au considerat că aceasta merita premiul, așa că au votat-o în număr mare.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul competiției, Anisia Gafton a încasat săptămânal 2.000 de euro pentru participarea la reality show.

Astfel, la finalul competiției, actrița a plecat acasă cu 128.000 de mii de euro, notează cancan.ro. Condițiile în care au stat concurenții au fost extrem de grele, așa că suma este una pe măsură.

ADVERTISEMENT

“Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Rux, mulțumesc din inimă! În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc.

Nu îmi vine să cred că am câștigat!”, a fost reacția pe care a avut-o Anisia Gafton după ce a fost desemnată câștigătoarea emisiunii de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul emisiunii, Anisia Gafton s-a apropiat de Ruxi, care a fost eliminată cu mai bine de o lună în urmă. Creatoarea de conținut a fost și ea prezentă la marea finală pentru a o susține.

Anisia Gafton, fericită că a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici

După finala de seara trecută, Anisia Gafton a vorbit, pentru FANATIK, despre experiența de la Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Actrița a recunoscut că se aștepta și nu se aștepta să câștige, dar consideră că a meritat trofeul. Vedeta a fost corectă și sinceră pe parcursul emisiunii și a reușit să reziste atâtea luni în condiții greu de imaginat.

În plus, este singura femeie care a reușit să ajungă în semifinală, unde s-a duelat numai cu bărbați.

“Ați văzut prin câte am trecut. Meritam acest premiu. Sunt singura fată care a intrat în semifinala cu 5 bărbați mari… eu eram o pișpirică pe acolo.

Mi-am găsit forța psihica să pot să trec probele, să le duc până la capăt.”, a declarat Anisia Gafton pentru FANATIK.

De asemenea, actrița a recunoscut că au fost momente în care a simțit că cedează psihic.

ADVERTISEMENT