Life

Câți bani a cheltuit George Simion pentru nuntă. De unde provin, de fapt, sumele achitate de ginere

Câți bani a cheltuit George Simion, liderul AUR, pentru nunta sa cu Ilinca, care va avea loc, sâmbătă, 27 august. De unde provin, de fapt, sumele pe care politicianul le-a achitat.
26.08.2022 | 08:31
Cati bani a cheltuit George Simion pentru nunta De unde provin de fapt sumele achitate de ginere
Ce spune George Simion despre banii pentru nunta lui cu Ilinca. Evenimentul va avea loc în comuna Măciuca, din județul Vâlcea. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai este doar o zi până la grandiosul eveniment al liderului AUR, George Simion. El va merge sâmbătă, 27 august, în fața altarului alături de viitoarea lui soție, Ilinca. Pentru nuntă, politicianul a cheltuit o sumă mare și mulți s-au întrebat de unde provin banii pe care i-a investit într-unul dintre cele mai frumoase momente din viața lui.

Câți bani a cheltuit George Simion pentru nuntă și de unde îi are. Liderul AUR a plătit 7.000 de lei doar pe legume bio

Nunta lui George Simion cu Ilinca va fi una tradițională și va avea loc în comuna Măciuca, din județul Vâlcea. Liderul AUR este pe ultima sută de metri cu organizarea și cheltuielile. Potrivit Antena 3, acesta a scos până acum din portofel 12.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Banii ar proveni, conform spuselor lui George Simion, din donații sau cadouri de la nași. De altfel, după ce el s-a filmat cumpărând legume bio, de la producători români, pentru care ar fi achitat 7.000 de lei, mulți s-au mai întrebat și dacă invitații vor primi și carne la nuntă.

George Simion a spus că nu va lipsi carnea din meniul oamenilor. Iar pentru a o prepara într-un mod cât mai gustos, s-a pregătit un ceaun mare. De asemenea, pe masa invitaților va fi inclusiv tradiționala mămăligă, combinată cu sarmale, brânză și grătare.

ADVERTISEMENT

George Simion a mai dezvăluit că nu va avea tort la marele eveniment, pentru că era imposibil de făcut pentru 10.000 de oameni. În locul tortului se vor servi mere și pepeni tot bio.

”Va fi cel mai mare ceaun de până acum. Avem mămăliguță cu brânză și mămăliguță cu sarmale și grătare. Tort era imposibil să fac pentru 10.000 de oameni că după aia apăreau divergente.

ADVERTISEMENT

Așa că avem mere de la Voinești, din Dâmbovița și de la Rădășeni din Fălticeni și avem pepeni de la Amara, din Ialomița”, a transmis George Simion la Antena 3.

Cine va oficia sluja de cununie a lui George Simion cu Ilinca

Nunta lui George Simion va avea loc, mai exact, într-o capelă special amenajată în resortul de lux din Oveselu-Măciuca. Slujba de cununie va fi oficiată de ÎPS Teodosie și ÎPS Varsanufie.

ADVERTISEMENT

George Simion și Ilinca sunt împreună din 2019. În acest an relația lor a ieșit la iveală, după ce reprezentantul AUR și-a anunțat căsătoria cu viitoarea lui soție, pe facebook.

ADVERTISEMENT