News

Foto. Aici va face nunta George Simion cu Iulia, iubita lui. Liderul AUR a invitat toți românii la evenimentul care se va desfășura în județul Vâlcea

George Simion (35 de ani) și-a prezentat recent iubita secretă, cu care va face nuntă mare în vara acestui an. Liderul AUR a ales și locația, declarând că evenimentul se va desfășura în localitatea vâlceană Măciuca.
26.03.2022 | 18:01
George SImion și Iulia au ales o locație de vis pentru nunta lor, anunțată pentru această vară
ADVERTISEMENT

Mereu prezent în prim-planul vieții politice autohtone, liderul AUR George Simion (35 de ani) a anunțat recent că va face marele pas, urmând să se căsătorească în vară cu iubita lui, Iulia, pe care a prezentat-o susținătorilor săi virtuali cu ocazia zilei de 8 martie.

Nunta lui George Simion cu Iulia va avea loc într-un complex turistic din localitatea vâlceană Măciuca

”La vară (n.r. – întrebat când face nunta), dar să vedem care sunt condițiile pandemice. La Vâlcea, la Maciuca am o locație frumoasă. Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat. Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a dezvăluit Simion în emisiunea lui Robert Turcescu.

ADVERTISEMENT

Chestionat despre evenimentul respectiv, Simion nu s-a ferit să invite pe toată lumea la nuntă. ”Invit toți românii. Am o singură problemă: stau prost cu dansul. În rest le rezolvăm pe toate, dacă ne ajută Dumnezeu“, a mărturisit George Simion.

Potrivit FANATIK, viitoarea mireasă a lui George Simion este absolventă de Drept, dar are și masterul în administrarea afacerilor la Universitatea București. În prezent, Iulia este controlor financiar la o firmă care activează în Franța.

ADVERTISEMENT

Ce afaceri are prietenul lui George Simion din Măciuca

Locația aleasă pentru eveniment de către George Simion este Complexul Turistic Forest Retreat & Spa din Măciuca. Amplasat într-un cadru natural special, complexul îi apartine omului de afaceri Daniel-Remus Nițu, fost senator din partea PNL si ALDE, dar și patron al echipei de fotbal din localitate.

”Distribuitorul şi producătorul de materiale de con­strucţii Damila din Vâlcea, controlat de antre­pre­norul Remus Daniel Niţu, a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de 301,9 mil. lei (62,6 mil. euro), în creştere cu aproximativ 7% faţă de anul anterior, conform calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

ADVERTISEMENT

Com­pa­nia şi-a dublat anul trecut profitul, ajungând la aproape 5,3 mil. lei (1,1 mil. euro), de la 2,5 mil. lei (530.000 de euro) în 2019, potrivit datelor publice. Compania a avut anul trecut un număr mediu de 298 de angajaţi”, nota recent Ziarul Financiar despre afacerile prospere ale lui Daniel Nițu, prietenul lui Simion.

De ce a ținut-o George Simion ”ascunsă” pe iubita lui mai bine de un an

Potrivit sursei citate, compania controlată de Daniel Nițu deţine în judeţul Vâlcea o fabrică de ţiglă metalică, unde produce sub brandul Rodach, dar şi mai multe linii de producţie de plasă sudată şi de fier fasonat, una dintre ele aflându-se în Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Dacă astăzi pare fericit alături de Iulia, George Simion a traversat și momente dificile pe plan sentimental, așa cum a povestit chiar el momentul în care a fost părăsit de o fostă iubită, care nu a mai suportat programul actualului parlamentar.

”E fosta pentru că am plecat să organizez reeditarea Podului de flori de peste Prut. I-am spus că stau o lună la Iaşi. Ea spera, săraca, să mai stau pe acasă. Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele. Mă lăsase singur acasă. Nasol! Viaţa asta de revoluţionar nu e simplă”, afirma George Simion.

După ce a devenit celebru, George Simion a evitat să facă publică identitatea femeilor din viața sa, susținând mereu că e mai bine așa pentru toată lumea, în contextul în care partenerele oamenilor politici de la noi sunt mereu ținta valului de ură existent în mediul virtual.

 

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la...
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la khmerii roșii și Vietnam la războiul din Ucraina
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie....
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie. Durere fără margini
Exclusiv. Cristi Pațurcă, Rona Hartner și Dr. Barbi, trei destine și un numitor...
Exclusiv. Cristi Pațurcă, Rona Hartner și Dr. Barbi, trei destine și un numitor comun: Piața Universității
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a...
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a și înjurat lumea pe Facebook”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!