News

Foto. Aici va face nunta George Simion cu Iulia, iubita lui. Liderul AUR a invitat toți românii la evenimentul care se va desfășura în județul Vâlcea

George Simion (35 de ani) și-a prezentat recent iubita secretă, cu care va face nuntă mare în vara acestui an. Liderul AUR a ales și locația, declarând că evenimentul se va desfășura în localitatea vâlceană Măciuca.
26.03.2022 | 18:01
George SImion și Iulia au ales o locație de vis pentru nunta lor, anunțată pentru această vară
ADVERTISEMENT

Mereu prezent în prim-planul vieții politice autohtone, liderul AUR George Simion (35 de ani) a anunțat recent că va face marele pas, urmând să se căsătorească în vară cu iubita lui, Iulia, pe care a prezentat-o susținătorilor săi virtuali cu ocazia zilei de 8 martie.

Nunta lui George Simion cu Iulia va avea loc într-un complex turistic din localitatea vâlceană Măciuca

”La vară (n.r. – întrebat când face nunta), dar să vedem care sunt condițiile pandemice. La Vâlcea, la Maciuca am o locație frumoasă. Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat. Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a dezvăluit Simion în emisiunea lui Robert Turcescu.

ADVERTISEMENT

Chestionat despre evenimentul respectiv, Simion nu s-a ferit să invite pe toată lumea la nuntă. ”Invit toți românii. Am o singură problemă: stau prost cu dansul. În rest le rezolvăm pe toate, dacă ne ajută Dumnezeu“, a mărturisit George Simion.

Potrivit FANATIK, viitoarea mireasă a lui George Simion este absolventă de Drept, dar are și masterul în administrarea afacerilor la Universitatea București. În prezent, Iulia este controlor financiar la o firmă care activează în Franța.

ADVERTISEMENT

Ce afaceri are prietenul lui George Simion din Măciuca

Locația aleasă pentru eveniment de către George Simion este Complexul Turistic Forest Retreat & Spa din Măciuca. Amplasat într-un cadru natural special, complexul îi apartine omului de afaceri Daniel-Remus Nițu, fost senator din partea PNL si ALDE, dar și patron al echipei de fotbal din localitate.

”Distribuitorul şi producătorul de materiale de con­strucţii Damila din Vâlcea, controlat de antre­pre­norul Remus Daniel Niţu, a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de 301,9 mil. lei (62,6 mil. euro), în creştere cu aproximativ 7% faţă de anul anterior, conform calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

ADVERTISEMENT

Com­pa­nia şi-a dublat anul trecut profitul, ajungând la aproape 5,3 mil. lei (1,1 mil. euro), de la 2,5 mil. lei (530.000 de euro) în 2019, potrivit datelor publice. Compania a avut anul trecut un număr mediu de 298 de angajaţi”, nota recent Ziarul Financiar despre afacerile prospere ale lui Daniel Nițu, prietenul lui Simion.

De ce a ținut-o George Simion ”ascunsă” pe iubita lui mai bine de un an

Potrivit sursei citate, compania controlată de Daniel Nițu deţine în judeţul Vâlcea o fabrică de ţiglă metalică, unde produce sub brandul Rodach, dar şi mai multe linii de producţie de plasă sudată şi de fier fasonat, una dintre ele aflându-se în Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Dacă astăzi pare fericit alături de Iulia, George Simion a traversat și momente dificile pe plan sentimental, așa cum a povestit chiar el momentul în care a fost părăsit de o fostă iubită, care nu a mai suportat programul actualului parlamentar.

”E fosta pentru că am plecat să organizez reeditarea Podului de flori de peste Prut. I-am spus că stau o lună la Iaşi. Ea spera, săraca, să mai stau pe acasă. Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele. Mă lăsase singur acasă. Nasol! Viaţa asta de revoluţionar nu e simplă”, afirma George Simion.

După ce a devenit celebru, George Simion a evitat să facă publică identitatea femeilor din viața sa, susținând mereu că e mai bine așa pentru toată lumea, în contextul în care partenerele oamenilor politici de la noi sunt mereu ținta valului de ură existent în mediul virtual.

 

ADVERTISEMENT