Life

Câți bani a dat Georgiana Lobonț pentru vacanța din Maldive? Vedeta a plătit o mică avere

Georgiana Lobonț și familia ei se află în Maldive, acolo unde vedeta s-a gândit că merită să își încarce bateriile după un an solicitant.
11.01.2023 | 13:00
Cati bani a dat Georgiana Lobont pentru vacanta din Maldive Vedeta a platit o mica avere
Georgiana Lobonț, vacanță în Maldive cu familia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș, împreună cu cei doi copii pe care îi au, se află într-o binemeritată vacanță, așa, de început de an, la mii de kilometri depărtare de țară!

Georgiana Lobonț, escapadă în Maldive. Cât costă cazarea pe o noapte la resortul unde s-a dus cu familia

Interpreta de muzică de petrecere a ales ca destinație Maldive pentru ca startul acestui an să fie unul de neuitat, iar FANATIK a aflat care sunt prețurile la resortul de lux unde s-a cazat vedeta.

ADVERTISEMENT

Câți bani a scos, așadar, din buzunar Georgiana Lobonț pentru sejurul din Maldive? Artista se află la Sun Island Resort & Spa, unul dintre cele mai căutate locuri de către turiștii care ajung în Maldive.

Cântăreața a postat mai multe fotografii din vacanța exotică, în care apare cu zâmbetul până la urechi, împreună cu picii și soțul ei.

ADVERTISEMENT

Resortul de pe Insula Maamigili are prețuri destul de piperate pentru o familie cu doi copii, cum este cazul familiei Lobonț. Mai precis, o noapte de cazare pentru doi adulți și doi copii pornește de la 3.853 de lei. Pentru o săptămână, de pildă, Georgiana ar trebui să plătească aproximativ 26.000 de lei, o sumă care nu e de ici, de colo, excluzând alte costuri precum biletele de avion ori vizitarea altor atracții turistice.

Georgiana nu duce, însă, lipsa banilor, căci se numără printre artistele cu cel mai mare succes de la noi. 2022 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru vedetă, șatena fiind prezentă la o serie de evenimente și tot mai des pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT
georgiana lobont maldive
Imagini din vacanța Georgianei Lobonț. Vedeta e cazată la un resort de pe insula Maamigili. Foto: Instagram

Cântăreața a avut un an plin de succes

Georgiana Lobonț a prezentat programul de Revelion de la România TV și a fost una dintre invitatele speciale de la petrecerea dată pentru noaptea dintre ani de la Etno TV.

Plecarea artistei în Maldive a fost una de bun augur atât pentru ea, cât și pentru copii, cei doi reproșându-i des că e plecată la cântări. Georgiana a mărturisit recent, într-un interviu acordat pentru FANATIK, despre această situație.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că nu este ușoară viața pe care o are, fiind mai mereu pe drumuri, dar tot ce face este exact pentru familia ei, pentru ca micuții să aibă viitorul asigurat.

Sacrificiile făcute de artistă: „În ultima perioadă, am petrecut doar o zi sau două cu copiii”

„În ultima perioadă, am petrecut doar o zi sau două cu ei, între șapte sau opt zile în care am fost plecată. Și le-am zis – mami, hai să ne iubim un pic, să ne îmbrățișăm, să ne uităm la desene. Lor le place să se joace cu părul meu și să bea lăptic.

Mi-l încâlcesc, mă trag de el. E bucuria lor. A doua zi plecam iar și a trebuit să le spun. Atunci ei mi-au zis – `Mami, dar de ce, că avem bani?` Ei cred că dacă avem bani, ar trebui să stăm acasă și să nu mai mergem nicăieri. Eu știu că le lipsim noi”, a spus Lobonț pentru FANATIK.

„Ei stau cu bunicii. Le oferă absolut tot, dar nu este suficient. Am încercat să-i mai luăm cu noi la filmări și pe la București. Încercăm să-i avem cât mai mult lângă noi. Îi luăm și pentru a se obișnui cu lumea asta. Este greu, dar încercăm să facem față pentru că ne place ceea ce facem. Mai ales pentru că văd că bucur sufletele oamenilor”, ne-a mai spus Lobonț.

ADVERTISEMENT