Life

Câți bani ar fi strâns Iulia Vântur de când s-a mutat în India. Suma este uriașă

Iată câți bani ar fi strâns Iulia Vântur de când s-a mutat în India. Suma este uriașă, iar fosta prezentatoare a câștigat nu doar din producțiile cinematografice, ci și din muzică.
06.05.2022 | 23:07
Cati bani ar fi strans Iulia Vantur de cand sa mutat in India Suma este uriasa
Câți bani ar fi strâns Iulia Vântur de când s-a mutat în India. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur locuiește de ani buni în India, acolo unde se află și iubitul ei, renumitul actor Salman Khan, și ar fi strâns o sumă uriașă de bani de când este plecată din țara natală. Fosta prezentatoare TV și-a început acolo și cariera muzicală, iar prețurile biletelor la concertele ei nu sunt deloc mici.

Câți bani ar fi strâns Iulia Vântur de când s-a mutat în India

Vedeta a dat lovitura la Bollywood, dar și în industria muzicală. Iulia Vântur s-a concentrat pe cariera artistică în ultima vreme și a făcut eforturi să învețe limba hindi pentru a avea și mai mult succes.

ADVERTISEMENT

Averea Iuliei Vântur ar fi estimată undeva la aproximativ 10 milioane de euro, notează ciao.ro, potrivit informațiilor din presa din India. Fosta prezentatoare de la Pro TV a câștigat bani nu doar din filmele la care a colaborat, dar și din concerte.

De exemplu, biletele la concertele sale pot ajunge chiar și la 150 de dolari, în funcție de categoria aleasă.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur și-a petrecut Paștele alături de părinți

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Iulia Vântur a revenit în România, la părinții ei. Vedeta a petrecut Paștele în Iași, orașul ei natal,

Iulia Vântur a petrecut doar câteva zile acasă, dar nu se întoarce în India, ci în SUA, unde a locuit mai mult în ultima vreme, dat fiind faptul că a avut mai multe concerte acolo.

ADVERTISEMENT

“Am venit de Paște acasă. M-am chinuit trei zile să vin acasă, în Iași. Sunt cu părinții. Stau câteva zile și după aceea mă întorc în State. Am venit din Statele Unite, am avut multe concerte în orașe importante.

A fost superb. Am cântat pe unele scene unde au cântat nume legendare, cum ar fi Frank Sinatra sau Beyonce. 

ADVERTISEMENT

A fost un moment de care am fost foarte mândră. Acum e și mai frumos, că sunt acasă de Paște. Da, totul bine acolo.”, a declarat Iulia Vântur în cadrul emisiunii La Măruță.

Iulia Vântur a vorbit, la un moment dat, despre posibilitatea de a deveni mamă. Vedeta nu se grăbește să ajungă în fața altarului cu Salman Khan, dar nu exclude posibilitatea de a avea un copil cândva.

ADVERTISEMENT
Tags: