Sport

Mircea Rednic își cere banii! A dat Dinamo în judecată pentru a-și primi patru salarii restante

Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre suma de bani pe care trebuie să o recupereze de la formația din „Ștefan cel Mare”, după ce a fost demis în iarnă.
14.03.2022 | 12:12
Mircea Rednic isi cere banii A dat Dinamo in judecata pentru asi primi patru salarii restante
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic (59 de ani) a fost dat afară de Dinamo în decembrie 2021, la nici trei luni după ce fusese readus pe banca echipei bucureștene.

Câți bani are de recuperat Mircea Rednic de la Dinamo

Mircea Rednic susține că avocata sa le-a trimis o notificare, celor de la Dinamo, prin care cere să-i fie achitate încă patru salarii, după ce a fost demis.

ADVERTISEMENT

Salariu „Puriului la formația din Capitală se ridica la 8.000 de euro pe lună. Astfel că ar trebui să-i intre în conturi 32.000 de euro din partea fostei sale echipe.

„Ați văzut și voi că am ales să vorbesc foarte puțin în ultimele luni și nu am mai vrut să dau prea multe interviuri. Nu am discutat și nu voi mai discuta cu Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan.

ADVERTISEMENT

Oricum ei vorbesc multe, iar lucrurile nu stau tocmai cum le tot spun ei prin presă. Am decis să le trimit prin intermediul avocatei o notificare prin care cer încă patru salarii, după ce am fost concediat.

Ei știu foarte bine ce contract am avut eu și cum stăteau lucrurile. Erau foarte clare: dacă au ales să mă concedieze, trebuie să îmi dea și patru salarii. Nu e vorba de nicio clauză. Șe știa foarte clar care era obiectivul meu.

ADVERTISEMENT

Avocata mea se ocupă acum de toate aspectele din cazul respectiv. Să lăsăm judecătorii să decidă. Nu vă mai luați după unul și altul. Ei au ales să vorbească cu mine prin notificări, la fel am procedat și eu. Nu mai am ce să discut cu ei”, a declarat Mircea Rednic, pentru ProSport.

În prezent, Dinamo se află pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu nouă puncte obținute.

Trupa lui Dusan Uhrin o va întâlni pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în a doua etapă din play-out. Meciul este programat duminică, la ora 16:00.

ADVERTISEMENT