Sport

Câți bani au primit jucătorii lui Sepsi Sfântu Gheorghe pentru câștigarea Supercupei României în fața lui CFR Cluj: „Plus pâine cu untură”

Laszlo Dioszegi, patronul lui OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, a declarat că jucătorii covăsneni vor încasa o primă dublă pentru câștigarea Supercupei României.
10.07.2022 | 16:05
Cati bani au primit jucatorii lui Sepsi Sfantu Gheorghe pentru castigarea Supercupei Romaniei in fata lui CFR Cluj Plus paine cu untura
Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat primele 2 trofee din istorie în doar 6 săptămâni. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe a reușit să câștige al doilea trofeu din istoria clubului, însă jucătorii covăsneni au primit o sumă destul de mică pentru această performanță.

Jucătorii lui Sepsi Sfântu Gheorghe vor primi de la patronul Laszlo Dioszegi 1.200 de euro

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a dezvăluit la Pro Arena ce primă au încasat jucătorii săi după ce au învins campioana CFR Cluj în Supercupa României: „Jucătorii au prime de victorie la fiecare meci. Pentru câștigarea Supercupei au primă dublă, ceea ce înseamnă 1.200 de euro.

ADVERTISEMENT

Cozonaci oferim de Paște și de Crăciun, acum o să aibă pâine cu untură, ca să aibă putere. Rețeta la Sepsi este pâinea de casă Dioszegi cu untură”.

Cristiano Bergodi a fost extrem de mulțumit de evoluția jucătorilor săi și de transferurile din această vară și speră ca Sepsi să facă o figură frumoasă și în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Ziarele de la Budapsta exultă după triumful celor de la Sepsi: „Au fost cântece maghiare, printre care şi Ria, Ria, Hungaria!”

Presa din Ungaria a oferit un spațiu generos performanței reușite de Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă care a fost finanțată și de către guvernul maghiar: „Oamenii s-au adunat sâmbătă seara pe arena arădeană care poartă numele baronului Ferenc Neuman pentru meciul CFR-Sepsi OSK din Supercupă.

Campioana României şi câştigătoarea Cupei s-au întâlnit şi cuvinte maghiare s-au auzit în jurul impozantului stadion, care a fost predat în urmă cu doi ani.

ADVERTISEMENT

Nu e de mirare, din moment ce clubul din Cluj-Napoca a fost fondat de compatrioţii noştri în Ungaria istorică în 1907, în timp ce Sepsi OSK a câştigat Cupa României pentru prima dată în istoria sa, din 2011, în inima Ţinutului Secuiesc”.

Presa din Ungaria, după CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-2: „A fost o atmosferă fantastică, marcată de intonarea Imnului Secuiesc”

Jurnaliștii maghiari au apreciat scandările suporterilor lui Sepsi Sfântu Gheorghe și faptul că la finalul meciului a fost intonat imnul Ținutului Secuiesc: „Tribunele din spatele porţii celor de la Cluj-Napoca străluceau din nou şi au fost cântece maghiare, printre care şi ‘Ria, Ria, Hungária!’.

ADVERTISEMENT

A fost o atmosferă fantastică în tribune, care a fost marcată de prezentarea cupei şi intonarea Imnului Secuiesc în noaptea de la Arad.

Per total, underdog-ul Sepsi OSK a câştigat pe merit Supercupa României cu marea sa performanţă din repriza secundă”, au scris jurnaliștii de la Nemzetisport.

ADVERTISEMENT