Life

Câți bani câștigau Irinel Columbeanu și Monica Gabor pentru reality show-ul despre viața lor. Suma era uriașă

Câți bani câștigau Irinel Columbeanu și Monica Gabor pentru reality show-ul despre viața lor? Emisiunea “By Monica Columbeanu” a fost difuzată la B1 TV la vremea respectivă.
20.02.2022 | 16:15
Cati bani castigau Irinel Columbeanu si Monica Gabor pentru reality showul despre viata lor Suma era uriasa
Câți bani câștigau Irinel Columbeanu și Monica Gabor pentru reality show-ul despre viața lor. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În cartea lansată pe 16 februarie, “Apofenia”, Irinel Columbeanu a dezvăluit câți bani încasau el și Monica Gabor pentru reality show-ul despre viața lor, difuzat la B1 TV la vremea respectivă.

Fostul milionar a oferit mai multe detalii despre relația controversată pe care a avut-o cu Monica.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor a fost invitată la evenimentul de lansare, însă nu a putut fi prezentă. Nici fiica lor de 15 ani nu a putut veni în țară din cauza programului de la școală.

Irinel Columbeanu a dezvăluit câți bani încasau el și Monica Gabor pentru reality show

Irinel Columbeanu a fost foarte strict atunci când și-a negociat contractul pentru reality show-ul de la B1 TV. Afaceristul Bobby Păunescu este cel care le-a propus foștilor soți să aibă propria emisiune despre viața lor.

ADVERTISEMENT

Pentru început, Irinel Columbeanu a obținut suma de 5.000 săptămânat, bani care erau trecuți în contul fostei partenere de viață.

Show-ul a fost denumit “By Monica Columbeanu” și a fost prima astfel de emisiune în România. O echipă de filmare i-a urmărit în permanență pe cei doi timp de 15 săptămâni, acasă și în vacanțele în care plecau.

ADVERTISEMENT

Inițial, emisiunea ar fi trebuit să fie denumită “Fără comentarii”. Monica Gabor avea doar 18 ani atunci.

“Deoarece ideea era să o facă pe Monica conștientă de faptul că are o sursă de venit prin muncă, mai întâi îi făcu o firmă cu numele ei de-atunci (putea fi schimbat eventual după cununie), și acea firmă fu semnatarul contractului cu postul de televiziune, de 5.000 de euro pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Emisiunea urma să se numească ‘Fără comentarii’, și o indica pe Monica pe numele ei de fată ca realizator.

Fiecare episod ținea o oră, se difuza marți seara de la ora 20:00, și reluările în celelalte zile de la 17:00, totul urmând să înceapă în ultima săptămână a lunii aprilie.

Nu exista niciun scenariu făcut anterior filmărilor, pe care ei să fie nevoiți să îl respecte, și niciun program fix al filmărilor. Libertatea era deplină.”, a scris Irinel Columbeanu în “Apofenii”, cel de-al doilea volum al trilogiei “Istoriile unui vehement”, notează click.ro.

De ce și-a invitat Monica Gabor doar mama la nuntă

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au căsătorit în 2006. Nunta a fost transmisă la TV, la fel și nașterea fiicei lor, Irina.

La nunta lor a participat doar mama Monicăi, pentru că restul rudelor nu puteau accepta relația acesteia cu afaceristul. În 2011, cei doi au divorțat cu mare scandal, dar acum sunt în relații bune.

Deși rudele au criticat-o aspru atunci când au aflat despre relația cu Irinel Columbeanu, mama Monicăi a susținut-o întotdeauna și i0a fost alături, astfel că nu a putut lipsi de la nunta ei.

ADVERTISEMENT