Life

Vlăduța Lupău e în culmea fericirii și a făcut anunțul momentului: ”Mă bucur că…”

Vlăduța Lupău, mai fericită ca niciodată. Cântăreața a oferit vestea cea mare despre cariera profesională. Ce a reușit.
01.10.2023 | 16:20
Vladuta Lupau e in culmea fericirii si a facut anuntul momentului Ma bucur ca
Vlăduța Lupău, mai fericită ca niciodată. Cântăreața a oferit vestea cea mare despre cariera profesională. Ce a reușit. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău e în culmea fericirii și a făcut anunțul momentului. Interpreta de muzică populară este bucuroasă că și-a îndeplinit un mare vis. Acesta are legătură cu o artistă care este pe scena muzicală de ani buni.

Vlăduța Lupău, mai fericită ca niciodată. Cântăreața a oferit vestea cea mare despre cariera profesională. Ce a reușit

Vlăduța Lupău este mai fericită ca niciodată. Cântăreața a oferit vestea cea mare despre cariera profesională. Ce a reușit să facă vedeta care este una dintre cele mai iubite soliste din industria românească.

ADVERTISEMENT

Soția lui Adrian Rus a recunoscut că a trăit clipe de neuitat alături de Andra Măruță cu care a urcat pe aceeași scenă. Cele două au cântat în cadrul turneului Tradițional 2, unde jurata de la Românii au talent este acompaniată de Orchestra Fraților Advahov.

„Tradițional 2 mi-ai pus în suflet amintiri, trăiri și emoții de neuitat! Acești oameni sunt o familie minunată, OAMENI pe care mă bucur că i-am ales ca model în viața mea.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc Andra ești o legendă”, este mesajul transmis de Vlăduța Lupău pe contul de Instagram, în dreptul unor imagini din sala de spectacol. Cântăreața de muzică populară este încântată că și-a îndeplinit visul de a cânta cu vedeta de la Pro TV.

Vlăduța Lupău, impresionată de un fan

Vlăduța Lupău s-a declarat impresionată de un cadou special primit de la un fan din județul Cluj. Solista a primit un tablou minunat cusut cu ață, în care apare împreună cu partenerul de viață, Adrian Rus, și cu fiul lor, Iair.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singurul dar complet neașteptat. Cântăreața de muzică populară a rămas plăcut surprinsă de un buchet care nu este confecționat din flori, ci din legume. Plantele au fost înlocuite cu gogonele, usturoi și ardei.

Vlăduța Lupău, cadou special de la un fan
Vlăduța Lupău, cadou special de la un fan din județul Cluj. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Am primit un cadou atât de frumos acum, la spectacolul de la Mihai Viteazul din județul Cluj, încât trebuie să vi-l arăt. Am crezut sincer că în această cutie sunt niște prăjituri, ceva de mâncare.

ADVERTISEMENT

Uitați-vă ce fain cadou, cusut cu ață, adică nu știu dacă se vede. E din ață și mi-au scris și o scrisoare frumoasă. Sper să aveți răbdare. Și ăsta, buchetul ăsta e superb. Uitați-vă ce buchet superb de flori”, a spus Vlăduța Lupău pe social media.

ADVERTISEMENT