Life

Câți bani face Smiley din Youtube. Câștigă o sumă impresionată în fiecare lună

Ce sumă câștigă Smiley din Youtube. Juratul de la Vocea României se bucură de o avere impresionantă și venituri generoase.
06.11.2022 | 11:20
Cati bani face Smiley din Youtube Castiga o suma impresionata in fiecare luna
Ce sumă câștigă Smiley din Youtube. Juratul de la Vocea României se bucură de venituri generoase. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câți bani face prezentatorul de la Românii au talent din Youtube. Câștigă o sumă impresionantă în fiecare lună și din proiectele pe care le desfășoară în muzică sau din contractele de imagine și de publicitate.

Ce sumă câștigă Smiley din Youtube. Juratul de la Vocea României se bucură de venituri generoase

Smiley e una dintre cele mai vizibile vedete de la Pro TV. Cântărețul, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, are conturile pline cu bani. Numai din postările pe care le realizează pe canalul de Youtube încasează o sumă frumușică.

ADVERTISEMENT

Potrivit money.ro, iubitul prezentatoarei Gina Pistol primește în fiecare lunar aproximativ 10.000 de euro. De asemenea, pentru emisiunea Românii au talent încasează circa 100.000 de euro pentru fiecare sezon.

Cât pentru postul de antrenor de la Vocea României, artistul primește circa 60.000 de euro. Totodată, din contractele de publicitate de imagine îi intră în conturi în fiecare lună suma de aproximativ 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, Smiley se bucură de câștiguri generoase și datorită casei de producție muzicală independentă Hahaha Production. Firma este un succes încă de când a ieșit pe piață, în 2018 vedeta având un profit de 820.000 de euro.

Casa de discuri a înregistrat afaceri în valoare de 9,13 milioane de lei, profitul fostului component al formației Simplu fiind, în 2020, de 736.000 de lei din suma totală.

ADVERTISEMENT

Smiley, profituri substanțiale și din activități conexe

Smiley are profituri substanțiale și din alte activități conexe, cum ar fi afacerile în domeniul imobiliar și cu haine. Prezentatorul de la Românii au talent este asociat la o firmă care are o cifră de afaceri în valoare de 295.000 lei.

Juratul de la Vocea României încasează bani frumoși din drepturi de autor pe zeci de melodii care rulează la radiourile românești sau pe posturile de televiziune.

ADVERTISEMENT

Veniturile vin în calitate de compozitor și producător ceea ce înseamnă că vedeta are o avere impresionantă.

ADVERTISEMENT