Sport

Gigi Becali spune „adio” Academiei FCSB-ului: „Păi eu sunt prostul proștilor? Lasă că face Hagi”. Ce decizie a luat în privința lui Nicolae Dică

Gigi Becali nu mai este interesat să investească bani în Academia de Fotbal a FCSB-ului și a explicat motivul pentru care a luat această decizie.
27.10.2022 | 22:14
Gigi Becali spune adio Academiei FCSBului Pai eu sunt prostul prostilor Lasa ca face Hagi Ce decizie a luat in privinta lui Nicolae Dica
Gigi Becali spune „adio” Academiei FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Totodată, patronul vicecampioanei României, care a fost extrem de nervos după remiza FCSB-ului cu Anderlecht, scor 2-2, a vorbit și despre situația lui Nicolae Dică de la echipă.

Gigi Becali spune „adio” Academiei FCSB-ului

Gigi Becali a fost nervos după egalul pe care FCSB l-a obținut în deplasarea din Belgia, cu Anderlecht, scor 2-2, anunțând că nu mai este deloc interesat să investească 1.500.000 de euro anual pentru Academia de Fotbal a „roș-albaștrilor”:

ADVERTISEMENT

„O să încerc să nu mai răspund la telefon, că e posibil să fie din vina mea. O să încerc toate soluțiile ca să facem ce trebuie în viitor.

E posibil Garita, nu știu, dar strategia mea din iarnă, pentru că e situația care este, să se desființeze echipa de la Constanța, de-acolo. Eu îmi iau jucătorii de-acolo, ei să facă ce vor”.

ADVERTISEMENT

„Din 12 grupe la Academie vor rămâne 6. Să facă Hagi academie, de ce să dau un milion și jumătate de euro la ei. Că nu sunt prostul proștilor!

Vom lua crema și după facem 5 sau 6 grupe, cât e la regulament și la revedere. Un jucător nu am văzut de-acolo. Că e unul Niță, că e nu știu cine. Păi unde sunt ăia acum?”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Poate că Dică va începe să facă antrenamente de posesie!”

Gigi Becali a vorbit și despre situația lui Nicolae Dică la FCSB și l-a asigurat din nou pe antrenor că nu va fi demis, însă își dorește ca acesta să lucreze mult mai mult la capitolul posesie, acolo unde vicecampioana României a suferit împotriva lui Anderlecht.

„Nu se pune problema de Dică acum. Dacă el a vrut să plece și eu nu l-am lăsat… Poate că redresează echipa. Poate că face antrenamente de posesie, să văd posesie la echipă.

ADVERTISEMENT

Anderlecht era echipă de bătut, n-am văzut nimic la ei, puteam să-i batem”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,00  este cota pentru „2 solist” la U Cluj – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT