Life

Câți bani plătești lunar pentru noua Dacia Sandero Stepway, dacă o cumperi în leasing pe 4 ani. Cât e rata, de fapt

Câți bani plătești lunar pentru noua Dacia Sandero Stepway. Ce rată ai avea dacă o cumperi în leasing timp de patru ani.
02.12.2023 | 09:00
Cati bani platesti lunar pentru noua Dacia Sandero Stepway daca o cumperi in leasing pe 4 ani Cat e rata de fapt
Câți bani plătești lunar pentru noua Dacia Sandero Stepway. foto Dacia
ADVERTISEMENT

Câți bani plătești lunar pentru noua Dacia Sandero Stepway dacă o cumperi cu leasing pe patru ani. Ce rată ai de plătit lunar, de fapt.

Câți bani plătești lunar pentru noua Dacia Sandero Stepway

Noul Sandero Stepway Extreme Tce 90 Cvt poate fi cumpărat și în rate. Mașina costă 14.550 de euro prin programul Rabla 2023, dar poate fi achitată și în rate.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să ai rate pe patru ani și să cumperi această mașină, primul lucru pe care trebuie să îl știi este că trebuie mai întâi să dai un avans.

Desigur, în funcție de acesta crește și prețul ratei lunare în cele 48 de luni, adică patru ani. Avansul minim este de 5% iar avansul maxim este de 50%.

ADVERTISEMENT

Sunt trei tipuri de pachet de finanțare, toate cu prețuri diferite și alte caracteristici. Spre exemplu, la pachetul standard, ai o rată lunară fixă de 1876 lei. În acest pachet ai o garanție de trei ani și o dobândă fixă de 11,9%. Avansul datorat este de 3637 lei.

La Dacia avantaj, ai o rată fixă de 1089 lei. Este vorba tot de un avans de 5%. Acest pachet include și revizii, asistență rutieră și garanție patru ani.

ADVERTISEMENT

Dobânda este fixă, de 8.9%. Reducerea de finanțare este 3050 lei și avansul de 3534 lei. Plata reziduală este 45964 lei.

Cât poți să plătești ăn funcție de avansul dat

Mai există și oferta Dacia All Inclusive, cea mai scumpă dintre toate. Pentru aceasta trebuie să plătești o rată lunară de 1965 lei. Avansul în acest caz este de 3999 lei și dobânda este fixă de 8.9%.

ADVERTISEMENT

Pentru un avans de 10% din prețul Dacia Sandero Stepway cea mai mică rată este de 1001 lei (Dacia avantaj). Pentru un avans de 15%, rata fixă lunară cu pachetul cel mai ieftin este de 913 lei.

Pentru un avans mai mare, de 20%, rata fixă lunară este de 1589 lei, la pachetul standard. Cu Dacia avantaj, rata plătită lunar timp de patru ani este de 826 lei pentru mașina Dacia Sandero Stepway. Pentru Dacia All Inclusive rata lunară fixă este de 1667 lei.

ADVERTISEMENT