Life

Câți bani primea Vulpița când era asistată social, la Blăgești. Adevărul despre Veronica de la Acces Direct

01.07.2020 | 14:11
Cati bani primea Vulpita cand era asistata social la Blagesti Adevarul despre Veronica de la Acces Direct
ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru a ajuns în atenția publică odată cu aparițiile în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 unde a ajuns să câștige sume de bani la care nici nu visa, după ce înainte de a veni din Blăgești, județul Vaslui, era asistată social și primea de la stat o sumă modestă.

Vulpița și soțul ei, Viorel, s-au aflat anul trecut pe listele persoanelor asistate social și probabil încă mai sunt trecuți și acum. Ajutorul social primit de Veronica este unul mic în comparație cu suma pe care o primește acum de la producătorii Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, primarul din Blăgești a primit în anul 2019 un buget de 2.519 lei, sumă pe care ulterior a împărțit-o celor 12 asistați sociali din localitate, printre aceștia numărându-se și familia Veronicăi Stegaru.

Suma pe care o primea Vulpița când era asistată social, la Blăgești

Așadar, soții Stegaru au primit de la statul român o sumă lunară de aproximativ 210 lei, bani la care se adaugă alocația fiicei lor, în valoare de 150 de lei.

ADVERTISEMENT

Concret, venitul total al familiei se ridica la 560 de lei, sumă pe care o câștigă acum într-o singură zi având în vedere că Vulpița primește pentru fiecare apariție în emisiunea Acces Direct, 100 de euro.

Așadar, în fiecare săptămână Vulpița și Viorel încasează de la Antena 1 suma de 500 de euro, venitul lor lunar ajungând până la 9.600 de lei, sumă pe care aceștia ar primi-o din partea statului în 3 ani și jumătate.

ADVERTISEMENT

Câți bani primește Vulpița de când s-a lansat în muzică

Veronica Stegaru își rotunjește veniturile și datorită pieselor pe care le-a scos în ultimele luni, femeia din Vaslui colaborând pentru prima oară cu Axinte și ulterior cu Rafaelo. Melodiile acesteia sunt în trending pe Youtube, platforma de streaming răsplătind-o cu bani frumoși.

Pentru fiecare milion de vizualizări vedeta Acces Direct încasează 2.000 de dolari, sumă pe care este nevoită să o împartă cu cei doi artiști cu care a colaborat.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că prima sa melodie are peste 10 milioane de vizualizări se poate spune că Vulpița a dat lovitura în industria muzicală și cariera ei este abia la început.

 

ADVERTISEMENT