Life

Câți bani s-au plătit pentru interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry. Suma este enormă

09.03.2021 | 19:24
Cati bani sau platit pentru interviul cu Meghan Markle si Printul Harry Suma este enorma
ADVERTISEMENT

Interviul lui Meghan Markle și Prințul Harry, oferit jurnalistei Oprah Winfrey, a valorat o sumă incredibilă de bani. Ducele și Ducesa de Sussex au făcut dezvăluiri neașteptate despre plecarea de la palatul Buckingham. 

Interviul a fost urmărit de peste 17 milioane de oameni și reprezintă o adevărată amenințare pentru familia regală. Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat și la îndatoririle regale și au făcut dezvăluiri despre prolemele pe care le-au avut în viața de monarh.

ADVERTISEMENT

Plecarea acestora din familia regală și mutarea în Statele Unite ale Americii au atras un val de critici și au împărțit lumea în două. Mulți i-au acuzat de trădare, în timp ce alții au fot de partea lor și le-au susținut decizia.

Câți bani au primit Meghan Markle și Prințul Harry pentru interviul cu Oprah Winfrey. Suma este incredibilă

Postul TV CBS ar fi plătit drepturi de autor și licențe în valoare de 7 milioane de dolari companiei lui Oprah Winfrey, Harpo Productions. Jurnalista s-a ocupat de toate detaliile acestui interviu și s-a ales cu o sumă fabuloasă de pe urma acestuia, în timp ce Meghan Markle și Prințul Harry nu au prmit nimic.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile despre relațiile cu membrii familiei regale și probleme pe care le-au întâmpinat din cauza acestora ar fi fost făcut pe gratis. De altfel, cei doi au recunoscut încă de la începutul materialului că nu au fost plătiți să ofere aceste declarații.

Interviul a provocat un val de reacții negative și pozitive, inclusiv din partea publicului. Dezvăluirile controversate ale Ducilor de Sussex au fost extrem de sincere, iar Meghan Markle a recunoscut că, inițial, membrii familiei regale nu au vrut să o accepte printre ei.

ADVERTISEMENT

După ce a părăsit Marea Britanie, Prințul Charles i-ar fi spus actriței că nu mai este binevenită în familia lor. Mai mult, Kate Middleton, Ducesă de Cambridge, ar fi făcut-o pe Meghan Markle să plângă chiar înainte de nunta cu Prințul Harry. Membrii familiei și-au făcut griji că Archie, fiul nenăscut al Ducilor la acea vreme, va avea culoarea pielii mai închisă.

Meghan Markle a suferit o depresie severă

Presiunea îndatoririlor regale și a presei a fost devastatoare pentru Meghan Markle, care a declarat că a vrut să-și pună capăt zilelor și i-a fost interzis să primească ajutor medical și că singura persoană care i-a fost alături este soțul ei.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry a precizat că unul dintre motivele pentru care au vrut să se retragă din familia regală a fost faptul că nu a vrut să se repete istoria cu Prințesa Diana, care a decedat într-un accident de mașină în 1997, în timp ce era urmărită de paparazzi într-o noapte.

Ce reacții a provocat interviul Ducilor de Sussex

Mai multe vedete și persoane publice și-au exprimat admirația pentru curajul pe care l-a avut Meghan Markle atunci când a decis să spună totul despre viața trăită la Palatul Buckingham. Amanda Gorman, poetă și activistă din SUA, este de părere că actrița trăiește viața pe care ar fi trebuit să o aibă Prințesa Diana.

„Meghan trăiește viața pe care ar fi trebuit să o aibă Diana, dacă cei din jur ar fi fost la fel de curajoși ca și ea. Meghan nu trăiește o viață fără durere, ci o viață fără închisoare”, a scris aceasta pe Twitter.

Pe de altă parte, realizatorul britanic Piers Morgan a scris că „acest interviu este o trădare absolut rușinoasă a reginei și a familiei regale”. 

Dan Wooton, fostul editor executiv al publicației The Sun, este de părere că Meghan Markle și Prințul Harry ar trebui să renunțe la titlurile de Duce și Ducesă.

„Meghan tocmai a declarat război familiei regale. N-ar trebui să renunțe acum la titlurile lor de duce și ducesă?”, a fost mesajul acestuia, postat pe Twitter.

ADVERTISEMENT