Sporturi

Serena Williams, mesaj dur după dezvăluirile lui Meghan Markle: ”Cuvintele ei arată durerea şi cruzimea”

08.03.2021 | 11:23
Serena Williams mesaj dur dupa dezvaluirile lui Meghan Markle Cuvintele ei arata durerea si cruzimea
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Serena Williams a avut un mesaj dur pe tema rasismului, după ce Meghan Markle a dezvăluit că a avut gânduri sinucigașe când a aflat că familia regală a Marii Britanii este îngrijorată ”despre cât de închisă la culoare ar putea fi pielea primului lor copil”.

Sportiva americană este cunoscută pentru implicarea sa în lupta împotriva rasismului, una dintre cele mai dure lupte ducându-le chiar cu Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit adevăratul motiv legat de plecarea lor din familia regală. Actrița a dat de înțeles că ar fi vrut ca acest lucru să se întâmple înainte de căsătorie.

Mesajul Serenei Williams, după durerea trăită de Meghan Markle

Toate problemele prin care a trecut prietena sa Meghan Markle în timp ce a făcut parte din familia regală a Marii Britanii a înfuriat-o pe Serena Williams, care a transmis un nou mesaj apăsat în lupta împotriva rasismului.

ADVERTISEMENT

”Meghan Markle, prietena mea lipsită de egoism, îşi trăieşte viaţa şi oferă un exemplu de empatie şi compasiune. Mă învaţă în fiecare zi ce înseamnă cu adevărat să fii nobil. Cuvintele ei arată durerea şi cruzimea pe care le-a experimentat”, a scris fostul lider WTA pe Twitter.

”Cunosc foarte bine sexismul şi rasismul folosite de insituţiile media pentru a defăima femeile şi persoanele de culoare şi încercarea lor de a ne minimiza, de a ne distruge şi de a ne demoniza. Avem obligaţia să condamnăm zvonurile nefondate din presa tabloidă. Consecinţele opresiunii sistematice asupra sănătăţii mintale sunt devastatoare şi adesea letale”, a continuat Serena.

ADVERTISEMENT

Billie Jean King sare în apărarea lui Meghan Markle

”Vreau ca fiica lui Meghan, fiica mea şi fiica ta să trăiască într-o societate condusă de respect. Amintiţi-vă că esenţa spiritului este reprezentată de dragoste, bucurie, pace, suferinţă, bunătate, generozitate, credinţă, blândeţe şi autocontrol. Nu există nicio lege împotriva acestor lucruri”, a încheiat Williams.

Și fosta mare jucătoare de tenis Billie Jean King a apreciat dezvăluirile făcute de Meghan Markle: ”Printre dezvăluirile făcute de Meghan şi Harry în acest interviu se află şi lupta lui Meghan pentru a-şi apăra sănătatea mintală. Sper că sinceritatea ei va duce la mai multă acceptare şi la mai mult ajutor pentru toţi oamenii care au nevoie de astfel de lucruri”.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce au decis să renunțe la atribuțiile lor regale, presa a început să se întrebe din ce vor trăi cei doi. Nu mult a durat căci cuplul a găsit repede o nouă sursă de finanțare. Cei doi au încheiat contracte extrem de avantajoase din punct de vedere financiar cu marile companii Netflix și Spotify.

ADVERTISEMENT