Life

Câți copii are, de fapt, Florin Zamfirescu. Celebrul actor este mândru de Vlad și Ștefana, deși susține că n-a fost un tată bun

Câți urmași are, în realitate, renumitul actor Florin Zamfirescu. Maestrul are numai cuvinte de laudă pentru Vlad și Ștefana.
05.03.2023 | 15:07
Cati copii are de fapt Florin Zamfirescu Celebrul actor este mandru de Vlad si Stefana desi sustine ca na fost un tata bun
Câți urmași are, în realitate, renumitul actor Florin Zamfirescu. Maestrul are numai cuvinte de laudă pentru Vlad și Ștefana. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Câți copii are, de fapt, fostul rector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale din București. Celebrul actor este mândru de Vlad și Ștefana, deși susține că n-a fost un tată bun.

Câți urmași are, în realitate, renumitul actor Florin Zamfirescu. Maestrul are numai cuvinte de laudă pentru Vlad și Ștefana

Florin Zamfirescu este la al patrulea mariaj și are doi urmași din primele două căsnicii. Vlad a venit pe lume în timpul relației cu Rodica, în timp ce fiica sa, Ștefana Samfira, este rodul iubirii dintre actor și Valeria Sitaru.

ADVERTISEMENT

Ulterior, artistul s-a însurat cu actrița Cătălina Mustață cu care a avut o căsnicie de 21 de ani. În momentul de față, este căsătorit cu Daciana Toma, o femeie cu 20 de ani mai tânără pe care o știe din anul 2014.

Când vine vorba de copii regizorul român este mândru că cei doi îi duc numele mai departe. Vlad și Ștefana au fost crescuți de bunici, actorul precizând că nu a primit deloc reproșuri din partea lor din cauza meseriei pe care o are.

ADVERTISEMENT

„Am doi copii care mă onorează și-mi duc numele mai departe, Vlad Zamfirescu și Ștefana Samfira. Niciodată nu i-am îndrumat să facă teatru, chiar le-am zis că nu au originalitate, că-s lipsiți de imaginație, că au făcut ceea ce au văzut în casă.

Dacă eram la fel, mă făceam învățător ca tata sau popă, ca-n familie. Îmi iubesc copiii fără limite, chiar dacă nu m-am ocupat de ei. Am făcut multe împreună, dar de ei se ocupau bunicii, nici măcar mamele.

ADVERTISEMENT

Am stat mereu în umbra lor, să nu aibă anumite apucături, dar nu le-am ținut mâna să facă cerculețe și bastonașe. Mă laud cu amândoi pentru că am de ce, dar nu am fost un tată bun, gena a fost bună”, a mărturisit în urmă cu ceva vreme Florin Zamfirescu pentru FANATIK.

Vlad Zamfirescu și Ștefana Samfira
Vlad și Ștefana Samfira, cei doi copii ai lui Florin Zamfirescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine sunt copiii actorului Florin Zamfirescu

Fiul lui Florin Zamfirescu, Vlad, este actor și regizor de teatru și film. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, fiind șef de promoție și în prezent este tatăl a doi copii.

ADVERTISEMENT

Ștefana, născută pe 9 noiembrie 1978, a călcat de asemenea, pe urmele celebrului său tată și este actriță de teatru și film. La rândul său fiica pedagogului a urcat pe scenă de la 3 ani, a terminat studiile la UNATC și este mamă.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Jumătate de ţară, sub cod galben de furtuni de la ora 12:00. Judeţele...
Jumătate de ţară, sub cod galben de furtuni de la ora 12:00. Judeţele care rămân joi sub cod de caniculă prelungit. HARTĂ
Milionara de 75 de ani care arată ca o adolescentă, apariţie de senzaţie...
Milionara de 75 de ani care arată ca o adolescentă, apariţie de senzaţie în halat: Bună, frumuseţe!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Suma uriașă pe care Antena a plătit-o lui Ianis Hagi pentru a transmite...
Suma uriașă pe care Antena a plătit-o lui Ianis Hagi pentru a transmite nunta fotbalistului la TV
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de...
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Suma URIAȘĂĂĂ primită de Ianis Hagi de la Antena 1. Nunta i-a adus...
Suma URIAȘĂĂĂ primită de Ianis Hagi de la Antena 1. Nunta i-a adus bani muuuuulți în conturi. Poate să-și cumpere 3 vile cu ei!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el