Life

Florin Zamfirescu, dezvăluiri despre momentul în care Maurice Munteanu s-a simțit discriminat: “Suntem de râsul curcilor”

Ce a spus Florin Zamfirescu despre momentul în care Maurice Munteanu s-a simțit discriminat de el. Dezvăluirile marelui actor.
13.02.2023 | 09:35
Florin Zamfirescu dezvaluiri despre momentul in care Maurice Munteanu sa simtit discriminat Suntem de rasul curcilor
Florin Zamfirescu a vorbit despre momentul în care Maurice Munteanu s-a simțit discriminat de el. Sursa foto: Captură YouTube, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Zamfirescu a vorbit despre momentul în care Maurice Munteanu a spus să s-a simțit discriminat de el, atunci când a dat admiterea la Actorie. Vedeta de la Kanal D susține că marele actor l-a picat din cauza orientării sexuale.

Florin Zamfirescu, adevărul despre momentul în care Maurice Munteanu s-a simțit discriminat

Cu ceva timp în urmă, Maurice Munteanu a făcut dezvăluiri despre momentul în care a dat admitere la Actorie, cu mult timp în urmă. Juratul de la Bravo, ai stil a spus atunci că a fost discriminat de Florin Zamfirescu din cauza orientării sale sexuale.

ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu a fost întrebat de renumitul actor dacă are o iubită, iar acesta din urmă l-a privit “cu bănuială”, spunându-i, totodată, că “sper că realizezi că asta e o problemă”.

Invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai, Florin Zamfirescu a fost întrebat dacă a discriminat vreodată pe cineva. Actorul a vorbit despre episodul cu Maurice Munteanu, spunând că lucrurile nu stau așa cum a spus vedeta de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Actorul susține că nu a discriminat niciodată pe nimeni, mai ales că a avut colegi cărora le plăceau bărbații și care au avut succes în carieră. Fără a da nume, Florin Zamfirescu a spus despre aceștia că au trecut în neființă, între timp. Totodată, actorul și profesorul a ținut să explice că nu are o problemă cu orientarea sexuală a unei persoane.

“În viața mea nu am discriminat. Am fost colegi de cameră la cămin. Eram 4 în cameră și erau 2 homosexuali. Știam, mai și discutam serile. Unul era un mare actor și unul un mare regizor.

ADVERTISEMENT

Au dispărut acum, nu mai sunt pe lume. Am avut mulți prieteni.”, a explicat Florin Zamfirescu la Kanal D, în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, notează wowbiz.ro.

Florin Zamfirescu: “Așa încep războaiele mondiale”

În legătură cu Maurice Munteanu, Florin Zamfirescu a explicat faptul că i-a pus întrebarea respectivă fashion editor-ului nu pentru a-l jigni, ci pentru a verifica dacă are o anumită teamă. De asemenea, actorul consideră că oamenii nu ar trebui să caute vina cuiva, de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea cu băiatul ăla…nu știu cum îl cheamă, dar cică l-am întrebat eu dacă are prietenă…vezi domne l-am discriminat. Asta e ca un banc sau o povestire de pe la școală, care e cam așa: Ionel a mâncat dulceața ascunsă de maică-sa și maică-sa a intrat în cameră și a zis:

Bună dimineața, Ionel! și Ionel zice: ‘Mamă, nu am mâncat eu dulceața!’ Adică a confundat ‘bună dimineața!’ cu ‘ai mâncat dulceața!’ Cam așa e bancul. Există o diferență foarte mare și la fete și la băieți, îți spun un mic secret.

După liceu, unii care dau admitere au început deja viața sexuală și unii care termină liceul care nu au început-o. Și diferențele se văd. Fata are o pudoare, se vede când dansează. Noi știm asta. Când băiatul ăla dovedea o timiditate, o spaimă: Bă, tu ai o iubită? Vai ce m-ai jignit!

Așa încep războaie mondiale, suntem de râsul curcilor dacă noi căutăm vini peste tot. Cum îți permiți?”, a explicat Florin Zamfirescu, tot în cadrul emisiunii de la Kanal D.

ADVERTISEMENT
Tags: