Life

Catinca, adevărul despre legătura cu tatăl său vitreg, Petre Roman. Dezvăluiri neașteptate

Catinca, detalii despre relația cu tatăl său vitreg, Petre Roman. Declarații surpriză despre fostul soț al mamei sale, Mioara.
18.07.2023 | 14:00
Catinca adevarul despre legatura cu tatal sau vitreg Petre Roman Dezvaluiri neasteptate
Catinca, detalii despre relația cu tatăl său vitreg, Petre Roman. Declarații surpriză. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Catinca Zilahy a spus adevărul despre legătura cu tatăl său vitreg, Petre Roman. Dezvăluiri neașteptate despre felul în care a fost tratată în timpul mariajului dintre fostul premier al României și femeia care i-a dat viață.

Catinca, detalii despre relația cu tatăl său vitreg, Petre Roman. Declarații surpriză

Catinca a oferit o serie de detalii despre relația cu tatăl său vitreg, Petre Roman. Blondina a făcut declarații surpriză, subliniind că nu are o legătură apropiată cu politicianul cu care s-a văzut ultima oară în urmă cu peste 9 ani.

ADVERTISEMENT

Designerul s-a simțit mereu în afara familiei pentru că nu este fata fostului premier al României. A fost plimbată constant între bunici, bonă și părinți. Creatoarea de modă este foarte supărată și pe modul în care mama sa a fost părăsită de fostul soț.

„Pe Petre Roman am fost și sunt supărată și acum pentru că a lăsat-o pe mama! Sunt supărată nu neapărat pentru că a părăsit-o, ci mai mult pentru modul în care a părăsit-o.

ADVERTISEMENT

Ne-a manipulat pe mine și pe sora mea, ca să-i ușurăm lui situația cu mama. A fost un șoc pentru ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el! S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul.

Cu 15 ani înainte de Revoluție, mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani! El ne-a pus atunci în fața faptului împlinit, la fel a făcut și la Revoluție. Noi nu am știut nimic, ne-am trezit cu el la televizor.

ADVERTISEMENT

Mama a făcut doi pași în spate după ce a fost părăsită, în loc să-și vadă de viața ei”, a mărturisit Catinca în emisiunea După faptă și răsplată, moderată de Cristina Șișcanu. Blondina s-a simțit folosită la divorțul dintre Petre Roman și mama sa.

Catinca, despre relația dintre Petre și Mioara Roman

Catinca păstrează distanța față de tatăl vitreg asta pentru că Petre Roman și-a dorit să se întâmple acest lucru după divorțul de fosta soție, Mioara. Politicianul este căsătorit și are un băiat alături de actuala parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, vedeta susține că nici sora sa mai mică, Oana, nu este prea apropiată de tatăl său și nici măcar nu-și cunoaște fratele. Creatoarea de modă crede că relația dintre mama sa și fostul soț a fost una tumultoasă.

Separarea dintre fostul premier al României și fosta profesoară de limba arabă s-a produs după 34 de ani petrecuți împreună. Catinca a mai precizat că certurile și tensiunea erau permanente în casa celor doi foști soți.

ADVERTISEMENT