Life

Scandal total și replici acide între Oana Roman și Catinca: ”Eu sunt bolnavă? Unde și când m-am plâns vreodată?”

Dispută aprinsă și declarații controversate între Oana Roman și Catinca. De la ce a pornit cearta dintre cele două surori.
29.06.2023 | 20:14
Scandal total si replici acide intre Oana Roman si Catinca Eu sunt bolnava Unde si cand mam plans vreodata
Dispută aprinsă și declarații controversate între Oana Roman și Catinca. De la ce a pornit cearta dintre cele două surori. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandal total și replici acide între Oana Roman și Catinca: „Eu sunt bolnavă? Unde și când m-am plâns vreodată?”. Relația dintre ele pare să se deterioreze din cauza unor mărturii făcute despre mama lor, Mioara.

Dispută aprinsă și declarații controversate între Oana Roman și Catinca. De la ce a pornit cearta dintre cele două surori

Oana Roman și Catinca sunt protagonistele unei dispute aprinse. Cele două au făcut mai multe declarații controversate în ultimele zile, cearta dintre surori plecând de la mama lor și cheltuielile suportate pentru îngrijirea sa în centrul pentru bătrâni.

ADVERTISEMENT

Fiica cea mare a Mioarei Roman a precizat că influencerița nu achită niciun leu către azilul unde se află cea care i-a dat viață. Acest lucru a făcut-o pe șatenă să răbufnească și să lămurească lucrurile în fața urmăritorilor săi.

„Ori știm unde e mama pentru că facem o oră pe drum, ori nu știm nici măcar cum se numește locul. Unde și când m-am plâns vreodată cât și cum sunt cheltuielile? Unde și când am spus de unde plătesc?

ADVERTISEMENT

Unde și când am spus cât plătesc din banii mei? Eu sunt «bolnavă»? Sau cine spune cu subiect și predicat că are probleme și ia tratament medicamentos care nu îi permite să conducă mașina până la mama?

Și cu asta am încheiat definitiv și revocabil acest subiect. Puteți să sunați și să provocați cât vreți, eu nu voi mai cădea în plasa voastră. Alții da. Eu nu! Dar nici nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare”, a spus Oana Roman pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Roman și sora sa, Catinca, la cuțite

Oana Roman și sora sa, Catinca, sunt de la o vreme la cuțite, după ce fiica regretatului antrenor de scrimă Iosif Zilahy a dezvăluit că este sătulă de laudele influcenceriței. Creatoarea de modă nu mai suportă faptul că sora mai mică spune mereu că se ocupă singură de mama lor.

Fiica cea mare a Mioarei Roman a subliniat la momentul respectiv că centrul de bătrâni este achitat integral din pensia de stat a fostei profesoare de limba arabă, care pe lângă aceasta mai are și o pensie de handicap.

ADVERTISEMENT

„Nu plătește nimic pentru mama din banii ei. Eu nu am văzut niciun act, nu știu nimic, nici cum se numește azilul. Și nu pentru că nu aș fi vrut, ci pentru că nu am putut comunica”, a declarat Catinca pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Răsturnare de situație privind tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump! Ce a...
Răsturnare de situație privind tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump! Ce a făcut Thomas Matthew Crooks cu 48 de ore înainte
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Pandișpan cu zmeură și vanilie. Un desert absolut irezistibil
Pandișpan cu zmeură și vanilie. Un desert absolut irezistibil
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul