News

Caz halucinant la Rm. Vâlcea. Un şofer urcat cu maşina pe trotuar, ca să-şi omoare fratele şi tatăl

Tentativă de omor mai puţin obişnuită. Un şofer din Vâlcea a pătruns pe contrasens şi pe trotuar, ca să-şi ucidă fratele şi tatăl
02.12.2022 | 10:54
Caz halucinant la Rm Valcea Un sofer urcat cu masina pe trotuar ca sasi omoare fratele si tatal
Bărbatul a urcat cu maşina pe trotuar Foto: gazetavalceana.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Vâlcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a vrut să-şi omoare tatăl şi fratele, el intrând cu maşina pe contrasens şi ulterior pe trotuar pentru a-i lovi pe cei doi. El este acuzat acum de tentativă la omor calificat asupra a doi membrii de familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Şoferul violent a fost arestat pentru 30 de zile

Faptele s-au petrecut în după-amiaza zilei de 30 noiembrie, la Râmnicu Vâlcea. Bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a urcat la volan şi a pătruns pe contrasens pe Bulevardul Dem Rădulescu, lovindu-i cu maşina pe cei doi, tatăl şi fratele său, cu care avea un conflict mai vechi.

ADVERTISEMENT

Lucrurile însă nu s-au oprit aici şi întrucât cei doi s-au ridicat şi s-au refugiat pe trotuar, şoferul băut a încercat în continuare, în mod repetat, să-i lovească, pătrunzând cu cu autoturismul de mai multe ori pe trotuar după ei, rămânând, în cele din urmă suspendat cu autoturismul pe trotuar.

Joi, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Vâlcea, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Tot în Vâlcea a avut loc vineri dimineaţă un accident rutier, pe DJ 678, pe raza localității Olanu. Potrivit ISU Vâlcea, au fost implicate trei autovehicule, două victime fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, iar o a treia persoană a fost evaluată de echipajele medicale la fața locului, după ce a suferit un atac de panică.

“La fața locului au acționat trei echipaje ale SMURD și SAJ si un echipaj de stingere, pentru asigurarea de măsuri de prevenire în cazul producerii unui incendiu.

ADVERTISEMENT

Sosite la fața locului, echipajele au găsi trei victime conștiente și cooperante astfel : o victimă cu traumatism toracic, o victimă cu traumatism facial și o victimă cu atac de panică. Cele două victime cu traumatisme au fost transportate la spital, pentru îngrijiri și investigații suplimentare. Persoana cu atac de panică a fost evaluată, nefiind necesară transportarea sa la spital”, a transmis ISU Vâlcea.

Tags: