Life

Caz hilar în showbiz. O cântăreață s-a căsătorit cu o fantomă, dar acum trebuie să se ascundă: „Eu și Edwardo am părăsit țara”

O cântăreață a luat decizia să se căsătorească cu o fantomă, dar acum susține că se teme pentru viața și a fost nevoită să fugă din țară.
08.03.2023 | 08:33
Caz hilar in showbiz O cantareata sa casatorit cu o fantoma dar acum trebuie sa se ascunda Eu si Edwardo am parasit tara
Brocarde Began s-a căsătorit cu o fantomă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Brocarde Began a luat decizia de a căsători cu o fantomă și cu greu a găsit o biserică care să oficieze cununia. Totuși, după anunțul evenimentului, s-a confruntat cu un val foarte mare de critici, care au făcut-o pe cântăreață să se teamă pentru viața ei.

Cântăreața care s-a căsătorit cu o fantomă a fost nevoită să fugă din țară

Brocarde Began și-a cunoscut sufletul pereche, o fantomă, atunci când aceasta și-a făcut apariția în dormitorul său în urmă cu câțiva ani. Artista a dezvăluit că până la acest moment, nu credea în fenomene paranormale, însă totul s-a schimbat radical.

ADVERTISEMENT

Acum, cântăreața și Edwardo- căci acesta este numele fantomei- s-au căsătorit, după lungi căutări ale unei biserici care să ateste cununia religioasă, la Capela Asylum din Londra, iar imaginile de la nuntă le-a distribuit pe internet.

„Cred că există o mică problemă cu religia și cu viața de apoi. Nu toți preoții cred”, a declarat cântăreața care s-a căsătorit cu o fantomă în cadrul unui interviu acordat în emisiunea This Morning de la ITV.

ADVERTISEMENT

„Atacurile au început înainte de căsătoria mea, dar după nuntă au devenit și mai amenințătoare”

Totuși, fericirea vedetei a fost umbrită de faptul că publicul nu i-a înțeles deloc decizia, dar și de faptul că, după cum reiese din postările de pe Instagram, soțul- un fost soldat victorian- ar fi ruinat luna de miere după ce a băut prea mult.

Acum Brocarde Began a dezvăluit că a primit amenințări cu moartea din partea persoanelor care nu-i înțeleg relația de dragoste și a fost nevoită ca împreună cu fantoma care i-a devenit soț să fugă din țară.

ADVERTISEMENT

„Atacurile au început înainte de căsătoria mea, dar după nuntă au devenit și mai amenințătoare. Am primit amenințări cu moartea, mesaje de la oameni care îmi spuneau să mă sinucid și să mă internez într-un spital de boli mintale.

Mi-e teamă că cineva mă va ataca în persoană sau va apărea la mine acasă. A devenit atât de rău încât eu și Edwardo am părăsit țara. Ne gândim chiar să ne ascundem. Nu este o problemă pentru Edwardo, dar mie începe să îmi fie frică să mă arăt în public”, a povestit Brocarde, citată de Pro TV .

ADVERTISEMENT

Mai mult, artista a mărturisit că din cauza criticilor căsnicia sa cu soțul fantomă a început să scârțâie, deoarece acesta nu înțelege cum stau lucrurile și de ce o afectează atât de mult ceea ce se întâmplă.

„Relația mea cu Edwardo este deja atât de dificilă…(…) Tensiunea dintre noi crește. Se pare că trollingul nu este o problemă în viața de apoi. Apreciez faptul că a te căsători cu o fantomă este ușor excentric.

Însă oamenii sunt atât de disprețuitori și judecători cu privire la relațiile paranormale. Este greu de crezut că acest tip de trolling rămâne nepedepsi”, a adăugat Brocarde.

ADVERTISEMENT
Tags: