News

Caz revoltător în Bacău. Hoții de trufe au amenințat pădurarul cu moartea: „Erau cu răngi, cu topoare, cu bâte”. Video

Cel puțin zece bărbați au venit la poarta pădurarului. Indivizii aveau topoare și alte arme albe asupra lor, potrivit imaginilor.
14.08.2023 | 23:57
Caz revoltator in Bacau Hotii de trufe au amenintat padurarul cu moartea Erau cu rangi cu topoare cu bate Video
Hoții de trufe au amenințat pădurarul cu moartea, în Bacău. Colaj Fanatik/ Foto Hepta/ captura Youtube Ziarul de Bacau
ADVERTISEMENT

Caz revoltător în Bacău, acolo unde hoții de trufe au amenințat pădurarul cu moartea. Incidentul a avut loc acum două zile, iar la amenințările indivizilor ar fi asistat și fetița silvicultorului.

Hoții de trufe au amenințat pădurarul cu moartea, în Bacău

Potrivit bărbatului, citat de Știrile Pro Tv, indivizii ar fi braconieri de trufe. Respectivii s-au enervat după ce bărbatul i-a împiedicat să fure ciupercile scumpe din pădure, cu doar câteva ore înainte.

ADVERTISEMENT

Agresorii au venit în pădure fiind însoțiți de câini special antrenați, însă bărbatul nu le-a permis să treacă de barieră. Ulterior, indivizii, care știau unde locuiește silvicultorul, au mers acasă la acesta.

Ei au fost surprinși de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se poate observa cum cel puțin zece bărbați coboară din mașini, unii dintre ei având diverse arme albe asupra lor. Ba mai mult, familia pădurarului susține că un bărbat ar fi avut inclusiv un pistol.

ADVERTISEMENT

Totodată, hoții de arme ar fi pulverizat cu spray iritant, iar tatăl pădurarului a ajuns la spital după ce i s-a dat în față. Tot acesta este cel care a reușit, în cele din urmă, să îi alunge pe braconieri cu o bară de metal.

Familia pădurarului: „Am zis că ne omoară, nu alta”

Familia bărbatului s-a speriat teribil în urma pățanei. Soția pădurarului spune că la scena de groază a asistat și fetița lor, care a început să țipe. „Eram acasă cu fetița, eram aici în fața porții și m-am speriat foarte tare.

ADVERTISEMENT

Fetița a început să țipe, ei țipau, aduceau injurii și erau foarte recalcitranți. Ne-am speriat foarte tare și am intrat în casă pentru că am simțit și noi puțin spray.” a transmis femeia.

Totodată, mama pădurarului spune că i-a fost teamă că indivizii, cel puțin zece la număr, ar fi putut intra peste ei în casă, pentru a-i ucide. „Când am venit, el a ieșit să închidă porțile și le-a zis să plece.

ADVERTISEMENT

Când să închidă porțile, ăla cu sprayul l-a șpreiat în față și pe mine pe mână. Am zis că ne omoară, nu alta, erau cu răngi, cu topoare, cu bâte.”, a adăugat mama pădurarului.

Polițiștii au fost anunțați cu privire la acest incident. În urma incidentului, oamenii legii au deschis dosar penal, iar agresorii vor fi chemați la audieri.

ADVERTISEMENT