News

Caz șocant în București! Patru minori au fost abuzați de un bărbat care se prezenta drept medic

01.10.2020 | 19:10
Caz socant in Bucuresti Patru minori au fost abuzati de un barbat care se prezenta drept medic
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 37 de ani din București a fost reținut joi, 1 octombrie de ofițerii Serviciului Omoruri, Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Poliţiei Capitalei, într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală şi viol asupra unor minori.

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții instituției, în urma cercetărilor s-a ajuns la concluzia că acesta s-a prezentat drept medic și, sub pretextul unor examinări corporale, a întreținut relații sexuale cu patru băieți. Cazul a ajuns în atenția autorităților ca urmare a reclamației depuse de tatăl uneia dintre victime.

ADVERTISEMENT

Ulterior, din locuința bărbatului au fost ridicate o serie de probe și mijloace de probă. Este vorba despre ştampile, instrumentar medical, halate de tip medical, dar și documente care i-ar fi atestat profesia. Ancheta continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală, viol şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi.

Patru minori au fost abuzați sexual de un pedofil care se prezenta drept medic

Din datele furnizate la acel moment reieşea faptul că minorul a fost condus la  adresă de către un alt băiat, de vârstă apropiată.

ADVERTISEMENT

Cercetările au fost preluate de Biroul Agresiuni Sexuale din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Investigaţiile efectuate au condus la identificarea altor 3 minori care au interacţionat cu persoana indicată drept medic.

ADVERTISEMENT

În urma audierilor şi probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul s-ar fi prezentat drept medic, afişând în acest sens şi un anumit instrumentar medical şi ar fi procedat la anumite examinări corporale asupra minorilor, precum şi la alte gesturi şi acte de natură sexuală.

Activitatea de cercetare penală a condus la identificarea bărbatului, astăzi fiind pus în aplicare un mandat de percheziţie la locuinţa sa. Au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe probe şi mijloace de probă – ştampile, instrumentar medical, halate de tip medical şi documente care i-ar fi atestat profesia.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost condus la audieri şi ulterior reţinut. Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub  supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală, viol şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT