News

Caz uimitor în Franța. Trei hoți, prinși cu ajutorul declarațiilor pe proprie răspundere pierdute la locul faptei

29.04.2020 | 09:18
Caz uimitor in Franta Trei hoti prinsi cu ajutorul declaratiilor pe proprie raspundere pierdute la locul faptei
ADVERTISEMENT

Trei bărbați care Franța care au încercat să fure dintr-o cramă au fost prinși la scurt timp de oamenii legii după ce și-au pierdut la locul faptei declarațiile pe proprie răspundere necesare pentru a ieși din casă pe perioada stării de urgență.

Cum au fost prinși trei hoți din Franța în plină pandemie

Hoții nu au pauză nici când toată omenirea se confruntă cu pandemia de coronavirus, o demonstrează un caz uimitor care a avut loc recent în regiunea Bordeaux din Franța.

ADVERTISEMENT

Trei bărbați care credeau că dau lovitura la o cramă au fost prinși la scurt timp de polițiști după ce la locul faptei le-au fost găsite declarațiile pe proprie răspundere.

Cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 36 și 45 de ani au mers la o cramă din regiunea Gironde, Bordeaux, cu gândul de a da o lovitură uriașă, însă norocul nu a fost de partea lor pentru că în casa de marcat au găsit doar o sumă mică de bani.

ADVERTISEMENT

Câți bani au reușit să fure cei 3 bărbați din Franța

Lovitură a fost dată de doi dintre bărbați în camera în care se afla casa de marcat, în timp ce al treilea îl ținea de vorbă pe vânzător într-o încăpere separată, relatează sudouest.fr.

Hoții credeau că au dat spargerea vieții, dar când colo s-au ales doar cu 40 de euro pe care i-au găsit în casa de marcat din cramă. Și unde mai pui că vânzătorul și-a dat seama de cele petrecute și i-a pus pe fugă.

ADVERTISEMENT

„Ghinioanele” nu s-au oprit aici pentru cei trei bărbați pentru că aceștia și-au pierdut la locul faptei declarațiile pe proprie răspundere cu ajutorul cărora au fost prinși de oamenii legii.

Jandarmii nu au avut nicio problemă în a-i găsi din moment ce adresele lor erau trecute în respectivele foi. Oamenii legii au mers direct la locuințele acestora și i-au arestat fiind puși imediat sub acuzare pentru furt.

ADVERTISEMENT

În cel mai scurt timp posibil cei trei hoți ghinioniști urmează să fie judecați la Curtea Penală din Bordeaux pentru fapta lor.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: