Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Cazul Olaru” inflamează situația FRF – FCSB. „Meme nu are toate datele”

Darius Olaru pune paie pe foc în „războiul” FRF - FCSB. De ce căpitanul liderului n-a făcut parte din lot pentru meciul cu Andorra.
17.10.2023 | 09:41
Cazul Olaru inflameaza situatia FRF  FCSB Meme nu are toate datele
„Cazul Olaru” inflamează situația FRF – FCSB. „Meme nu are toate datele” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Darius Olaru creează polemici între FRF și FCSB. Căpitanul roș-albaștrilor a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Andorra, ceea ce l-a înfuriat pe Mihai Stoica. Managerul general al roș-albaștrilor a primit replica la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Cazul Olaru”, mărul discordiei între FRF și FCSB: „Meme n-are toate datele”

Darius Olaru n-a jucat decât 13 minute pentru echipa națională în dubla cu Belarus și Andorra. Cu ibericii, căpitanul lui FCSB a urmărit meciul din tribune.

ADVERTISEMENT

„Cred că a explicat Edi foarte bine ce s-a întâmplat, în afara de asta nu mai e nimic de adăugat. A spus că a simțit ceva la ultimul antrenament și de comun acord cu jucătorul l-a lăsat în afara lotului. (n.r. – de ce nu l-ați lăsat la FCSB?) Din ce știu eu n-a vrut el să plece. El a vrut să stea lângă echipa națională. Că lucrurile s-au întâmplat alaltăieri.

(nr. – și Meme de ce e supărat?) Nu știu. Probabil că nu i-au fost transmise toate informațiile care au circulat pe fluxul staff medical echipa națională – staff medical FCSB. (n.r. – crezi că Meme n-are toate informațiile?) Bănuiesc că da. (n.r – nu l-a sunat Meme pe Olaru să îl întrebe de ce nu vine la FCSB să înceapă recuperarea?) Când să înceapă recuperarea? Totul s-a întâmplat la antrenamentul de dinaintea meciului.

ADVERTISEMENT

Din ce am înțeles de la Meme, FRF nu a comunicat către FCSB ce s-a întâmplat cu jucătorul. Eu știu că acest lucru s-a întâmplat. El (n.r. – Olaru) și-a dorit să rămână”, a declarat Andrei Vochin, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ce a spus Mihai Stoica: „E bătaie de joc”

În urma dublei cu Belarus și Andorra, Darius Olaru a ajuns la 14 selecții pentru prima reprezenativă a României. „La Olaru e o problemă. N-am vorbit cu Olaru, dar vreau să spun următoarea chestie. Dacă ieri (n.r. sâmbătă) s-a antrenat normal, e bătaie de joc. Dacă nu s-a antrenat… Nu l-am întrebat, aștept răspuns de la FRF. 

ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile (n.r. vineri) a simţit ceva şi trebuia trimis acasă sau să se trateze dacă era accidentat. Dacă ieri s-a antrenat, e bătaie de joc, e bătaie de joc. Ştiu sigur din ce am citit în comunicatul FRF. 

Au discutat doctorii între ei, iar doctorul lor i-a spus doctorului nostru că acum două zile a simţit ceva la antrenament. Toată lumea pleacă azi la echipa de club. Nu există echipa de club în ecuaţie.

ADVERTISEMENT

(n.r. – FRF, în comunicatul de presă) A scris că nu face parte din lot azi, adică e în tribună. Nu s-a pus problema să plece de la echipa naţională. La antrenamentul de alaltăieri ar fi simţit ceva, dar nimic special. Discuţia e în felul următor. Vineri a simţit ceva, iar dacă sâmbătă s-a antrenat e bătaie de joc. 

Dacă medicul a sesizat că are ceva, trebuia să vină, că noi îl plătim. Eu cred că s-a antrenat ieri. Am văzut din declaraţiile lor că Mihăilă a fost accidentat şi a jucat. 

Dacă Olaru s-a antrenat ieri, avem o problemă. Dacă avea o problemă, trebuia să fim anunţaţi. Dacă e minoră problema… Nu există. Şi dacă-i iese un coş unui jucător la naţională, trebuie să ne anunţe. Aştept explicaţii din partea lor”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

CONTRE MM Stoica - Edi Iordanescu din cauza ACCIDENTARII lui Darius Olaru

ADVERTISEMENT
Tags: