News

Ce a declarat Putin după ce Biden l-a făcut „ticălos nebun”. Reacția ironică a liderului rus. Video

Reacția ironică a lui Putin, după ce președintele Joe Biden l-a insultat. „Judecând după ceea ce tocmai a spus, am perfectă dreptate”
23.02.2024 | 09:58
Ce a declarat Putin dupa ce Biden la facut ticalos nebun Reactia ironica a liderului rus Video
Reacția lui Putin după ce Biden l-a făcut „ticălos nebun”. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Președintele Vladimir Putin a făcut declarații, joi, la televiziune publică rusă, după ce Joe Biden l-a făcut „ticălos nebun”. Liderul rus a avut o reacție ironică, răspunzând cu zâmbetul pe buze jurnalistului care l-a rugat să comenteze afirmațiile președintelui SUA.

Reacția lui Putin după ce Biden l-a numit „ticălos nebun”

În timpul unei eveniment desfășurat pentru campania electorală, miercuri, la San Francisco, Joe Biden a avut câteva comentarii dure la adresa liderului de la Kremlin. El a vorbit despre pericolul unui conflict nuclear, dar și despre schimbările climatice.

ADVERTISEMENT

Fără să stea pe gânduri, Biden l-a insultat public pe Putin, utilizând termenul “SOB”, prescurtare în engleză de la “son of a bitch”, adică „fiu de căţea”. Nu este pentru prima dată când președintele american are o astfel de reacție la adresa liderului Rusiei.

„Aceasta este cea mai recentă ameninţare existenţială. Este vorba despre climă. Avem un ticălos nebun ca acest tip, Putin, şi alţii. Și trebuie să ne facem în continuare griji cu privire la conflictul nuclear. Dar ameninţarea existenţială pentru omenire este clima”, a spus Joe Biden.

ADVERTISEMENT

„Biden este un președinte preferabil pentru Rusia”

Ironic, Vladimir Putin a declarat că afirmațiile liderului american arată de ce Rusia consideră că este de preferat ca Joe Biden să rămână președintele Statelor Unite ale Americii, ci nu să fie înlocuit de Donald Trump, potrivit Reuters.

„Suntem gata să lucrăm cu orice președinte. Dar cred că pentru noi, Biden este un președinte preferabil pentru Rusia. Judecând după ceea ce tocmai a spus, am perfectă dreptate,”, a declarat liderul de la Kremlin.

ADVERTISEMENT

De altfel, Putin consideră că afirmațiile sale făcute anterior, cu privire la faptul că Biden este preferabil pentru ruși să fie președinte, ar fi provocat reacția acidă. „Nu e ca și cum îmi poate spune: «Volodia, mulțumesc, bravo, m-ai ajutat foarte mult».

M-ai întrebat care este mai bun pentru noi. Am spus-o atunci și cred că pot să o mai spun o dată: Biden”, a mai spus Vladimir Putin, cu privire la declarațiile lui Joe Biden.

ADVERTISEMENT

Ulterior, liderul rus a ținut să precizeze că remarca lui Biden este „nepoliticoasă”. El spune că un limbaj de acest fel îl înjosește pe președintele SUA, ba chiar „înjosește America însăși”.

 

 

ADVERTISEMENT