Life

Un bărbat a început să-și renoveze casa cumpărată recent și a făcut descoperirea vieții lui. Ce a găsit într-o gaură din subsol, era veche de 120 de ani

Ce a descoperit un bărbat care a început să își renoveze casa pe care abia a cumpărat-o. Ce a găsit acesta în subsolul locuinței sale.
02.04.2023 | 09:14
Un barbat a inceput sasi renoveze casa cumparata recent si a facut descoperirea vietii lui Ce a gasit intro gaura din subsol era veche de 120 de ani
Descoperirea făcută de bărbat în casa. Foto Colaj Fanatik .plymouthherald.co.uk
ADVERTISEMENT

Un bărbat a cumpărat o casă și a început să o renoveze. Doar că atunci când a ajuns în subsol, a găsit o gaură veche și a descoperit un lucru la care nu s-ar fi așteptat cu siguranță.

Descoperirea făcută de un bărbat în casa abia cumpărată

Bărbatul din Plymouth, Marea Britanie, a făcut o gaură în perete și a descoperit o pivniță secretă. Descoperirea avea numai puțin de 120 de ani.

ADVERTISEMENT

Jake Brown și-a dat seama de acest lucru ascuns din casa lui atunci când a pipăit unul dintre pereți. Atunci, bărbatul a realizat că are o textură puțin mai diferită față de ceilalți.

„M-am mutat recent într-o proprietate georgiană din Emma Place. În timp ce beam o cafea, stând în fața ușii de la subsolul proprietății, am observat un petic în perete cu o textură diferită de restul.

ADVERTISEMENT

Am observat, de asemenea, că petecul se afla la aceeași distanță de pivnița de cărbuni deja expusă, folosită în prezent pentru depozitare”, a povestit acesta, conform plymouthherald.co.uk.

Descoperirea făcută de bărbat în casa
Descoperirea făcută de bărbat în casa. Foto Colaj Fanatik .plymouthherald.co.uk

Ce a găsit bărbatul în casa lui proaspăt cumpărat

Proprietarul casei a dat o gaură acolo pentru a vedea mai bine ce se întâmplă. Atunci bărbatul care începuse să își renoveze casa abia cumpărată a realizat că avea o pivniță uriașă.

ADVERTISEMENT

„Curiozitatea și puțină plictiseală au pus stăpânire pe mine, după care am luat un burghiu și am început să fac găuri pilot de vizualizare în perete

După ce am făcut două găuri, una pentru vizionare și una pentru lanternă, am aruncat o privire în întinderea întunecată și prăfuită și mi-am dat seama că era un fel de altă peșteră”, a povestit bărbatul.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care abia cumpărase casa a descoperit acolo un ziar vechi de 50 de ani, dar și mai multe cutii de vopsea. Bărbatul a observat că încăperea era mult mai mare decât s-ar fi așteptat.

Pivnița sa avea 3 metri înălțime și lățime și o adâncime de 5 metri. De asemenea, el a observat că avea un tavan boltit din piatră aflată în stare excelentă. Pivința era acolo din 1960, după cum arăta un ziar lăsat acolo.

ADVERTISEMENT
Tags: