Life

Ce a dezamăgit-o pe o turistă din Danemarca la vizita în România: “Nu a fost tocmai în regulă”

O turistă din Danemarca, dezamăgită în timpul vizitei în România. Tânăra a avut parte de câteva experiențe neplăcute în sejurul ei.
01.07.2023 | 22:16
Ce a dezamagito pe o turista din Danemarca la vizita in Romania Nu a fost tocmai in regula
O turistă din Danemarca, părere despre vizita în România. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O turistă din Danemarca a fost dezamăgită de unele aspecte ale vizitei în România. Deși multe locuri i-au lăsat o impresie bună, au fost și unele experiențe neplăcute.

O turistă din Danemarca și-a spus părerea despre vizita în România. Ce a dezamăgit-o

Tânăra daneză este pasionată de călătorii și chiar are un canal de YouTube despre locurile pe care le vizitează, intitulat The Danish Girl. Recent, Erika Anderson a ajuns la noi în țară și a fost impresionată de ce a văzut aici.

ADVERTISEMENT

Ajunsă în București, tânăra a vizitat pasajul Macca-Villacrosse din centrul orașului, care i-a plăcut foarte mult. Erika a vrut să viziteze și  Catedrala Mântuirii Neamului și Palatul Parlamentului, însă nu a putut deoarece nu i s-a permis să intre.

“E foarte frustrant, pentru că îmi doream mult să văd aceste două clădiri impresionante ale Bucureștiului”, a povestit tânăra din Danemarca în videoclipul postat pe YouTube.

ADVERTISEMENT

În principiu, Erika a avut numai cuvinte de laudă despre România, iar locurile pe care le-a vizitat au impresionat-o. Din păcate, mâncarea nu a fost foarte bună în anumite locații, pentru că i-a fost adusă rece sau arsă.

“Însă mâncarea nu a fost tocmai în regulă în destule locuri în care am mers. În unele locuri, unde nu am filmat, pur și simplu ni s-a adus mâncare rece sau chiar arsă din păcate.

ADVERTISEMENT

Și îmi pare rău că am avut această experiență culinară neplăcută pe care nu am inclus-o însă în filmările mele”, a mai precizat Erika Anderson.

Care este părerea turistei despre România

Erika a reușit să viziteze Ateneul Român, iar arhitectura clădirii i-a lăsat o impresie foarte bună. De asemenea, turista a fost impresionată de Marea Frescă a Neamului, realizată de pictorul Costin Petrescu.

ADVERTISEMENT

Turista a ajuns și la Castelul Peleș, care i-a plăcut foarte mult, mai ales că și alte persoane așteptau la coadă în număr mare pentru a-l vizita. “Este pur și simplu uimitor Castelul Peleș. Iar interesul pe care îl stârnește se vede și în numărul mare de turiști străini care stau la coadă pentru a intra în acest loc emblematic al României”, a mai spus ea în clipul video.

După aceea, tânăra a mers și la Castelul Bran. Deși a mers acolo în timpul săptămânii, era destul de aglomerat. Erika este de părere că acesta este un loc care se numără printre obiectivele pe care turiștii trebuie să le viziteze.

“Este un castel frumos și cu priveliști ce îți taie respirația.(…) Nu este chiar așa cum este descris în romanul lui Bram Stoker, însă clar trebuie vizitat. E un loc special cu siguranță”. a mai spus Erika în videoclipul postat, notează adevarul.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: