Sport

Ce a făcut Adrian Mititelu jr. după incidentele de la FCU Craiova – Rapid. Petrecere la un club din Capitală cu un fost jucător de la FCSB. Video

Adrian Mititelu Jr. a petrecut până târziu în noapte după victoria cu Rapid, cu șampanie scumpă la un club de fițe, alături de Mihai Costea.
11.09.2022 | 22:28
Ce a facut Adrian Mititelu jr dupa incidentele de la FCU Craiova  Rapid Petrecere la un club din Capitala cu un fost jucator de la FCSB Video
Adrian Mititelu Jr. mai are 2 luni interdicție pe stadion. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Scandal uriaș la meciul dintre FC U Craiova 1948 și Rapid, după ce Cristi Săpunaru s-a luat la bătaie cu bodyguarzii lui Adrian Mititelu. Victoria echipei lui Marius Croitoru a fost sărbătorită într-un mod special de Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr, petrecere de pomină după victoria împotriva Rapidului. Au curs multe sticle de șampanie

Interzis în continuare pe stadion, Adrian Mititelu Jr. nu a putut fi prezent la partida de la Târgu-Jiu, însă a sărbătorit victoria echipei așa cum știe mai bine.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Adrian Mititelu s-a mutat în București și a petrecut la un club de fițe din nordul Bucureștiului. La petrecere au curs multe sticle de șampanie, iar Adiță a fost în formă maximă.

Printre invitații săi, s-a numărat și Mihai Costea cu care s-a filmat și s-a fotografiat în mai multe rânduri.

ADVERTISEMENT
Adrian Mititelu Jr. alături de Mihai Costea la un club de fițe din nordul Bucureștiului
Adrian Mititelu Jr. alături de Mihai Costea la un club de fițe din nordul Bucureștiului

Cei doi au rămas în relații foarte bune și sunt priteni, chiar dacă Adrian Mititelu a intrat la pușcărie în urma transferului lui Mihai Costea la FCSB.

Mihai Costea a ajuns să joace la o echipă din liga a patra

Mihai Costea nu renunță la fotbal și a semnat cu ARO Câmpulung, echipă din al patrulea eșalon. Sezonul trecut, „Nilă” a jucat tot în Liga a patra, la Progresul București.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 34 de ani a semnat contractul în prezența președintelui clubului, la o cafenea.

Mihai Costea a semnat cu ARO Câmpulung, echipă de liga a patra
Mihai Costea a semnat cu ARO Câmpulung, echipă de liga a patra

Ce a spus Adrian Mititelu Jr. despre incidentele de la vestiare de la finalul meciului dintre FC U Craiova 1948 și Rapid

După ce Adrian Mititelu și-a apărut echipa și a dat vina în totalitate pe Cristi Săpunaru, fiul patronului lui FC U Craiova 1948 a răbufnit și el la adresa căpitanului Rapidului.

ADVERTISEMENT

„Ştiu că e la modă acea gală de pe tik-tok, poate vrea să se bată cu vreun tik-tok-er în cuşcă. El nu mai e de fotbal, să se lase dacă nu mai poate”, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform primasport.ro.

ADVERTISEMENT