Life

Ce a făcut Claudia Puican în absența soțului său. Armin Nicoară va avea o surpriză când se va întoarce de la Insula de 1 Milion

Claudia Puican, surpriză de proporții pentru soțul ei. Artista a făcut o investiție serioasă cât timp Armin Nicoară este la Insula de 1 milion.
28.03.2024 | 17:41
Ce a facut Claudia Puican in absenta sotului sau Armin Nicoara va avea o surpriza cand se va intoarce de la Insula de 1 Milion
Claudia Puican a făcut o investiție serioasă cât timp soțul ei lipsește de acasă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Claudia Puican și Armin Nicoară formează unul dintre cele mai apreciate și urmărite cupluri din mediul online. Ambii sunt foarte activi pe rețelele sociale, acolo unde le comunică fanilor tot ceea ce fac. Cum Armin este plecat la ”Insula de 1 milion”, Claudia a rămas responsabilă de tot ceea ce se întâmplă în familie.

Claudia Puican a făcut o investiție serioasă în absența soțului ei

Claudia Puican nu se plictisește deloc în absența soțului ei. Armin Nicoară a decis să își depășească limitele anul acesta, așa că a plecat la ”Insula de 1 milion”. Soția lui îl susține moral, chiar dacă este la distanță și se pare că i-a pregătit, deja, o surpriză.

ADVERTISEMENT

În lipsa lui Armin Nicoară, Claudia Puican nu a stat degeaba. Artista a făcut tot posibilul pentru a materializa una dintre cele mai mari dorințe de-ale ei, dar și de-ale soțului său.

În ultima vreme, Armin și Claudia și-au dorit foarte mult să fie proprietarii unui apartament în Dubai. Cum artistul a plecat la ”Insula de 1 milion”, soția sa a rămas singura responsabilă care să se ocupe de acest aspect.

ADVERTISEMENT

Determinată și ambițioasă, Claudia Puican nu a stat prea mult pe gânduri. Drept dovadă, în urmă cu puțin timp, aceasta s-a filmat chiar din interiorul noii sale locuințe. Fericirea i se putea citi pe chip, iar fanii au remarcat imediat asta.

”Salutare, prieteni! Unde credeți că am ajuns? Am ajuns chiar în Dubai, pentru că avem o nouă casă chiar aici.”, a spus Claudia Puican pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Claudia Puican și Armin Nicoară au devenit proprietarii unui apartament în Dubai

Claudia Puican și Armin Nicoară au reușit să își cumpere apartamentul la care au visat de multă vreme. În timp ce Claudia le-a arătat fanilor o mică parte din noua locuință, Armin Nicoară habar nu are ce se petrece, astfel că va avea parte de o adevărată surpriză.

Momentan, niciunul dintre ei nu plănuiește să se mute în Dubai. Artiștii sunt destul de ocupați în România, așa că au găsit scopul noului apartament. Și anume, va fi dat spre închiriere celor care ajung în Dubai și nu au unde să se cazeze.

ADVERTISEMENT

”Ei bine, dragilor, vă anunț că în curând veți avea ocazia să vă bucurați de o vacanță de vis în Dubai, iar noi vă oferim șansa să stați chiar în apartamentul nostru, care va fi disponibil în regim hotelier! Veți avea acces la piscină, sală de fitness și multe alte beneficii pe care vi le voi dezvălui în curând! ”, a mai spus vedeta în online.

Armin Nicoară și Claudia Puican nu sunt singurii care și-au îndeplinit visul în Dubai. Mai multe vedete autohtone și-au cumpărat locuințe pe tărâmul luxului și opulenței, printre care Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT