Life

Claudia Puican, deranjată de decizia lui Armin Nicoară de a participa la Insula de 1 milion: ”Sper că va reuși să-și atingă scopul”

Claudia Puican, supărată după plecarea lui Armin Nicoară la Insula de 1 milion. Care este motivul artistei de muzică populară.
18.03.2024 | 18:35
Claudia Puican deranjata de decizia lui Armin Nicoara de a participa la Insula de 1 milion Sper ca va reusi sasi atinga scopul
Claudia Puican, supărată după plecarea lui Armin Nicoară la Insula de 1 milion. Care este motivul artistei de muzică populară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Claudia Puican, deranjată de decizia lui Armin Nicoară de a participa la Insula de 1 milion. Frumoasa blondină speră că partenerul de viață va reuși să-și atingă scopul având în vedere că are probleme de sănătate. Artistul are diabet.

Claudia Puican, supărată după plecarea lui Armin Nicoară la Insula de 1 milion. Care este motivul artistei de muzică populară

Claudia Puican este foarte supărată după plecarea lui Armin Nicoară la Insula de 1 milion, cel mai nou show de la Kanal D. Care este motivul artistei de muzică populară legat de hotărârea renumitului saxofonist.

ADVERTISEMENT

Se pare că vedeta nu a fost de acord cu soțul său care a vrut să iasă din zona de confort și să-și testeze limitele. Cântăreața s-a arătat extrem de deranjată pentru că perioada aceasta avea cu totul alte planuri de cuplu.

Mai exact, cei doi parteneri ar fi trebuit să meargă la medic pentru că își doresc să devină părinți cât mai repede și din păcate, acest lucru nu este posibil pe cale naturală. Așadar, au fost nevoiți să amâne programarea.

ADVERTISEMENT

„Răspunsul meu! Este un moment de mare îngrijorare pentru mine, văzându-l pe el plecând pe insula fără mâncare și adăpost”, a scris Claudia Puican după plecarea lui Armin Nicoară la Insula de 1 milion, pe Instagram, conform wowbiz.ro.

Claudia Puican, despre participarea lui Armin Nicoară la Insula de 1 milion

„Cu toate acestea, înțeleg că este un experiment și că își dorește să demonstreze că se poate trăi cu diabet în condiții critice. Chiar dacă îmi este teamă pentru sănătatea lui, sper că va reuși să-și atingă scopul. 

ADVERTISEMENT

Sper să inspire comunitatea de diabet că nimic nu îi poate împiedica să-și urmeze visurile”, a completat Claudia Puican, mai arată sursa citată. Armin Nicoară este conștient că soția sa este supărată de alegerea făcută.

Înainte de a pleca la filmările pentru reality show-ul de la Kanal D a dezvăluit că partenera de viață nu a fost deloc de acord. Cântăreața de muzică populară își dorește ca celebrul saxofonist să nu stea prea mult în competiție.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, vedeta urmărește cu sufletul la gură concursul moderat de Cosmin Cernat. Mai mult decât atât, Claudia Puican se amuză la unele faze și afirmații făcute de bărbatul cu care se iubește de multă vreme.

ADVERTISEMENT