Life

Ce a făcut Cristina Ciobănașu după ce ”familia” lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu s-a mărit: ”Vai, ce scumpenie”

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu când Vlad Gherman și-a mărit ”familia”. Declarația blondinei cu care actorul a avut o relație de 9 ani.
22.09.2022 | 14:16
Ce a facut Cristina Ciobanasu dupa ce familia lui Vlad Gherman si a Oanei Mosneagu sa marit Vai ce scumpenie
Cum a reacționat Cristina Ciobănașu când Vlad Gherman și-a mărit ”familia” cu Oana Moșneagu. Declarația blondinei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a făcut protagonista din serialul Adela după ce “familia” fostului partener de viață și a actualei iubite  s-a mărit. Prezentatoarea de la Happy Channel nu a stat pe gânduri și a reacționat imediat pe rețelele de socializare.

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu când Vlad Gherman și-a mărit ”familia” cu Oana Moșneagu. Declarația blondinei

Cristina Ciobănașu nu a trecut cu vederea faptul că fostul iubit, Vlad Gherman, și-a mărit ”familia” după ce în urmă cu câteva zile a adus acasă o pisică căreia i-a pus numele Moț. Mare iubitor de animale actorul a mai adoptat încă una.

ADVERTISEMENT

Artistul a distribuit o filmare în care se joacă cu o pisică de culoare gri, pe nume Una, videoclipul nefiind ratat nici de fosta parteneră de viață. Frumoasa blondină a lăsat un comentariu care a fost remarcat de internauți.

„Vai ce scumpenie”, este mesajul lăsat de Cristina Ciobănașu pe Instagram, care a fost continuat cu două emoticoane de dragoste.

ADVERTISEMENT

„Gata? A înlocuit-o pe Princess?” sau „Princess a murit și era pisicuța Cristinei”, i-au scris două persoane lui Vlad Gherman, aceștia dând de înțeles că încă se gândește la actriță.

„Dacă asta înțelegi tu din video… e grav…”, a completat cântărețul pe rețelele de socializare, în dreptul filmării apreciate de peste 13.400 de oameni.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, despărțire după 9 ani de relație

Internauții au continuat să-și dea cu părerea despre noul membru al ”familiei” vedetei de la Antena 1. Foarte multe persoane s-au dus cu gândul la pisica pe care cei doi actori au crescut-o în timpul relației de dragoste.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au pus capăt poveștii de iubire după 9 ani, când toată lumea se aștepta să ajungă la altar. În prezent, cei doi sunt prieteni foarte buni și au o legătură foarte bine închegată.

ADVERTISEMENT

Sunt colegi pe platourile de filmare atât la serial, cât și în emisiunea pe care o moderează. De asemenea, actorii se sfătuiesc unul pe altul destul de des din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT