Life

Ce a făcut o mamă la casa de marcat a unui supermarket. Gestul ei a înfuriat lumea

Cum s-a comportat o mamă la casa de marcat a unui magazin. Atitudinea adoptată de ea nu a fost pe placul internauților.
08.02.2024 | 15:25
Ce a facut o mama la casa de marcat a unui supermarket Gestul ei a infuriat lumea
Cum s-a comportat o mamă la casa de marcat a unui magazin. Atitudinea adoptată de ea nu a fost pe placul internauților. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Ce a făcut o mamă la casa de marcat a unui supermarket. Gestul ei a înfuriat lumea. Foarte multe persoane de pe glob au lăsat comentarii negative pe rețelele de socializare, legat de filmarea distribuită de aceasta.

Cum s-a comportat o mamă la casa de marcat a unui magazin. Atitudinea adoptată de ea nu a fost pe placul internauților

Cum s-a comportat o mamă la casa de marcat a unui magazin. Atitudinea adoptată de ea nu a fost pe placul internauților care s-au declarat indignați că alte persoane au stat la o coadă imensă și au pierdut mult timp.

ADVERTISEMENT

„Diminețile de duminică – acest supermarket este conceput pentru familii. Coșuri pentru copii și chiar case de marcat. Dacă crezi că merge prea încet, ia o pauză. Cred că suntem o echipă destul de grozavă”, este descrierea clipului de pe TikTok.

Femeia care locuiește în Texas, Statele Unite ale Americii, a dorit să le arate tuturor cum copilul său învață fructele, legumele și alte alimente chiar în supermarket. Micuțul a luat din mâna casierei fiecare produs în parte.

ADVERTISEMENT

I-a spus numele și abia apoi l-a înmânat unuia dintre părinți, în timp ce celălalt înregistra acest moment. Din păcate, foarte mulți oameni au fost de părere că acest lucru i-a făcut pe ceilalți să stea la coadă mai mult decât ar fi trebuit.

Reacțiile oamenilor la clipul postat de mamă

Unii comentatori s-au arătat supărați de indiferența acestei mame, însă au fost și persoane care au spus că este perfect în regulă să avem răbdare cu cei mici și să nu îi grăbim mereu. Singura condiție ar fi ca gesturile lor să nu-i afecteze pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

Reacțiile oamenilor la această postare de pe Tiktok au fost diverse, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori. Cu toate acestea mama s-a bucurat că au fost oameni care au înțeles mesajul ce l-a avut de transmis.

„Mereu mi-a plăcut zicala «străinii nu ar trebui să fie nevoiți să-ți educe copilul împreună cu tine»”, „De aceea există jucării de dezvoltare pe care le pot folosi acasă fără a fi nepoliticoși față de alții”. 

ADVERTISEMENT

„A fi plin de considerație față de ceilalți este o altă lecție importantă pentru copiii noștri”, sunt o parte dintre mesajele primite de mama din SUA, care a subliniat că magazinul este adresat familiilor cu copii.

ADVERTISEMENT
Tags: