Life

Ce a făcut Simona Halep înainte să anunțe că a picat testul antidoping. Unde a fost surprinsă

Ce a făcut Simona Halep înainte să anunțe că a picat testul antidoping și i-a fost depistată una dintre substanțele interzise în corp.
21.10.2022 | 21:54
Ce a facut Simona Halep inainte sa anunte ca a picat testul antidoping Unde a fost surprinsa
Ce a făcut Simona Halep înainte să anunțe că a picat testul antidoping. foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Unde a fost surprinsă Simona Halep în ziua în care a anunțat că a fost testată pozitiv la o substanță interzisă sportivilor.

Ce a făcut Simona Halep înainte să anunțe că a picat testul antidoping

Simona Halep a mers în cursul zilei de astăzi la o clinică privată din Capitală, după ce a fost anunțată că a picat testul antidoping și a fost notificată că a luat substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

O variantă este că Simona Halep a decis să facă din nou niște analize care să arate că nu a consumat niciodată astfel de substanțe, după ce a picat testul de la US Open și a fost notificată că este suspendată din activitate pe termen nelimitat, conform Wowbiz.

Jucătoarea de tenis a fost văzută la această clinică privată din Capitală chiar înainte să anunțe că a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, o substanță aflată pe lista celor interzise pentru sportivi.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a mers însoțită de alte două persoane, un bărbat și o femeie, dar ea a stat cel mai mult înăuntru, după care au plecat toți trei.

Simona Halep, depistată pozitiv cu o substanță interzisă. Sportiva este revoltată

Simona Halep a anunțat astăzi în mod public că a fost depistată pozitiv la Roxadustat, motiv pentru care a fost suspendată pe termen nedeterminat de către Agenția de Integritate din Tenis.

ADVERTISEMENT

Sportiva a mai spus că va lupta până când adevărul va ieși la iveală pentru că nu a luat niciodată conștientă o substanță interzisă.

Cantitatea de Roxadustat descoperită în organismul sportivei este una extrem de mică, dar suficientă pentru a fi suspendată. Pedeapsa pe care o riscă sportiva este de până la patru ani.

ADVERTISEMENT

”Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr! Am fost notificată că am fost testată pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

În întreaga mea carieră, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, este complet împotriva principiilor și valorilor cu care am fost educată. În fața unei astfel de situații, mă simt confuză și trădată.

Voi lupta până la final să demonstrez că nu am luat niciodată conștientă o substanță interzisă. Am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală”, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT