Sport

Simona Halep, pe prima pagină a ziarelor de sport din întreaga lume: „Unul dintre cele mai mari cazuri de doping din istoria tenisului”

Scandalul de dopaj al Simonei Halep a ajuns pe prima pagină de sport a ziarelor din întreaga lume, jurnaliștii fiind șocați de ce s-a întâmplat.
21.10.2022 | 20:59
Simona Halep, pe prima pagină a ziarelor de sport din întreaga lume. Sursă foto: stadiumastro.com
ADVERTISEMENT

Toni Iuruc a oferit o reacție în exclusivitate pentru FANATIK imediat după izbucnirea scandalului.

Simona Halep, pe prima pagină a ziarelor de sport din întreaga lume

Simona Halep se află din nou pe prima pagină a ziarelor de sport din întreaga lume, însă de această dată nu mai este vorba despre performanțele notabile ale sportivei, ci despre scandalul de dopaj.

ADVERTISEMENT

Jurnaliști din întreaga lume au rămas șocați de ceea ce s-a întâmplat și consideră că este cel mai mare scandal de dopaj din istoria tenisului.

„WOW! Unul dintre cele mai mari cazuri de doping din istoria tenisului!”, a fost reacția jurnalistului Jose Morgado.

ADVERTISEMENT

„Simona Halep, suspendată pentru dopaj. Substanța găsită în sânge este Roxadustat, asimilată categoriei EPO de către Agenția Mondială Antidoping, deoarece îmbunătățește oxigenarea sângelui”, au notat jurnaliștii iberici de la Marca.

„Halep a cerut și proba B, care a confirmat rezultatul primei probe”

Jurnaliștii francezi de la L’Équipe au scris și ei despre scandalul de dopaj al Simonei Halep„Halep, suspendată! Românca a fost depistată cu o substanță interzisă la US Open. Halep a cerut și proba B, care a confirmat rezultatul primei probe”.

ADVERTISEMENT

„Fostul număr 1 mondial riscă o suspendare de 4 ani. Halep a scris că va începe o luptă pentru adevăr”, a titrat ESPN.

„Halep, suspendată pentru dopaj: a luat substanțe interzise la US Open”, au notat și jurnaliștii italieni de la Gazzetta Dello Sport.

ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a oferit o reacție amplă în exclusivitate pentru FANATIK despre scandalul de dopaj al Simonei Halep: „Eu dacă mă uit la un număr de sportivi şi sportive, vă pot spune, dacă sunt întrebat, că în legătură cu unii nu mă pronunţ în niciun fel.

În legătură cu alţii, foarte puţini, reţineţi, foarte puţini, pot spune că nu cred că au luat vreodată o substanţă interzisă în mod conştient în scopul îmbunătăţirii performanţelor sportive.

Simona Halep se înscrie în această categorie. I-am urmărit cariera de la bun început, ştiu foarte bine. Nici nu ar avea sens.

Este un medicament anti-anemie. Care ce să facă? Creşte producţia de hemoglobină, creşte producţia de celule roşii şi, fireşte, transportul oxigenului”.

ADVERTISEMENT